Prikazujemo 1–30 od 158 rezultata

NOVOGODIŠNJE LAMPICE

Prednovogodišnje razdoblje posvećeno je slavlju,više

čemu uveliko pridonosi i svečana rasvjeta. Prosinac se može okarakterizirati kao najosvjetljeniji mjesec, jer se reklamama i javnoj rasvjeti pridružuju bezbrojna raznobojna svjetla u gradovima, selima i domovima.
Mašta je jedina granica kada je u pitanju pronalaženje mjesta za postavljanje blagdanske rasvjete. Na kući, to su uglovi i granice krova, možemo naglasiti prozore i druge arhitektonske značajke fasade. Često ukrašavamo stupove i stupove u blizini ulaza. U našoj ponudi možete pronaći i umjetna božićna drvca, božićna drvca, božićne kuglice.Često ukrašavamo i vrtne biljke kao što su grmovi, drveća i živice. Svečanom rasvjetom ističemo važne točke okućnice ili vrta.

Teško da možete stvoriti božićni ugođaj bez girlandi i nizova lampica u šarenim varijantama. Nemojte čekati zimsko vrijeme, već objesite božićne lampice u obliku leda na prozore ili vanjsku zavjesu s hladnom bijelom svjetlošću i stvorite ugođaj snježnog ledenog kraljevstva ranije! Za sobno božićno drvce možete odabrati toplije boje. To će mjesto učiniti ugodnim za obiteljska druženja uz zvuke pjesme, miris tople čokolade i kuhanog vina. Ugodno osvjetljenje kuće nije nužno sezonska stvar. Također možete uljepšati svoj vrt ili balkon za ljetna događanja s prijateljima i obitelji. Nemojte se oslanjati na vrijeme. Da vam za Božić prozore dočaraju mozaici od snijega i leda. Umjesto njih, upotrijebite svjetla u obliku ledenih svijeća koje će nedvojbeno dočarati ledenu atmosferu i samo naglasiti toplinu vašeg doma iznutra. Božićno-novogodišnje lampice, najveći izbor kod nas, ne propustite najbolju priliku.

Preloader