Prikazujemo 1–30 od 1072 rezultata

UMJETNE NOVOGODISNJE JELKE

Umjetne novogodišnje jelke,  božićno drvce više

stvaraju topliju atmosferu u svakom domu. Ako volite dekoracije i praznike, na pravom ste mjestu. Uz naše božićne i blagdanske dekoracije, vaš će dom u trenutku biti ispunjen svečanim ugođajem i veseljem. Najviše kitimo oko Božića, pa božićne ukrase možete pronaći ovdje. Božićna drvca su svakako neizostavna stvar, možete birati između umjetnog božićnog drvca u veličini koja odgovara vašem domu, zelena ili bijela. Sva stabla su u paketu sa stalcima, što ga znatno olakšava sastavljanje. Nakon što odaberete drvo, vrijeme je za perle i svjetla. LED božićne lampice trajat će vam dugi niz godina, a ujedno će vam donijeti blagdansko raspoloženje u 8 različitih načina osvjetljenja. Stolice jednostavno trebate odjenuti u presvlake s likom Djeda Mraza i spremni ste za blagdane sa stilom. Iz godine u godinu možete koristiti sezonske i blagdanske ukrase pa vrijedi odabrati najljepše. Snjegović na napuhavanje može stajati ispred vaše kuće cijelu zimu, pa čak i ljeti ako volite ideje.

Prednosti novogodišnje jelke koje će vas zauvijek uvjeravati

Umjetno božićno drvce ili više volite pravo božićno drvce? Ako se svake godine pitate isto i ne možete se odlučiti koju vrstu božićnog drvca kupiti, pogledajte koje su prednosti kupnje umjetnog božićnog drvca kod nas.

Cijena

Nećemo se lagati, cijena obično igra vrlo važnu ulogu u odabiru božićnog drvca. Mnogi se odlučuju za pravo božićno drvce, uglavnom zato što je obično jeftinije u usporedbi s umjetnim. Iako se nekima cijena kvalitetnog umjetnog božićnog drvca može činiti previsokom u odnosu na pravo božićno drvce, ne smijemo zaboraviti da je kupnja umjetnog božićnog drvca dugogodišnja investicija. Izračunajmo. Ako želite baš lijepo pravo božićno drvce, za njega ćete izdvojiti od 80 do 100 eura. Međutim, takvo će drvce trajati samo jedan Božić. Kupujete li pravo božićno drvce svake godine, primjerice na 10 godina, ono će vas stajati od 800 do 1000 eura, što je prilično veliki iznos.

Kupite li kvalitetnu umjetnu jelku u realističnoj 3D verziji, standardne visine 180 do 240 cm, vaša jednokratna investicija iznosit će oko 200 do 300 EUR. Ovako kvalitetna umjetna jela ili umjetna smreka trajat će godinama ili čak desetljećima. Stoga je naš izbor jasan. Ekonomski gledano, za nas su umjetne smreke i umjetne jele definitivno bolje od pravih.

Životni vijek

Kao što smo spomenuli u prvoj točki, umjetna božićna drvca nisu jednogodišnja stvar. Investirate li u kvalitetnu umjetnu jelku ili kvalitetnu umjetnu smreku koja vam se sviđa, služit će vam dugi niz godina. Današnja umjetna drvca izrađena su od visokokvalitetnih materijala uz korištenje najnovije tehnologije, tako da ne morate brinuti o njihovom kratkom vijeku trajanja. Iako ćete uvijek imati isto drvce, svaki Božić ga možete ukrasiti u različitim stilovima ili bojama kako vam nikada ne bi dosadilo. Nakon Božića, jednostavno vratite drvce u kutiju i ponovno ga postavite za godinu dana. Što se tiče trajnosti, umjetno božićno drvce nedvojbeno je najbolji izbor.

Ekološka prihvatljivost

Kupit ću pravo božićno drvce jer želim živjeti organski i ne zagađivati ​​prirodu.“ Ovu izjavu uglavnom koriste zagovornici pravih božićnih drvaca. No je li pravo božićno drvce doista zelenije rješenje? Da bi bilo doista ekološki prihvatljivo, pravo božićno drvce nakon Božića treba kompostirati. Iskreno, koliko ljudi nakon blagdana baca pravo božićno drvce na kompost? Činjenica je da se oko kontejnera nalazi veliki broj osušenih stabala. Ta stabla koja su uzgajana i posječena za dvotjedno zadovoljstvo nas ljudi.

Možda zvuči nevjerojatno, ali umjetna božićna drvca danas su doista ekološki prihvatljivo rješenje. Moderna umjetna drvca izrađena su od materijala koji se u potpunosti mogu reciklirati i mogu se ponovno koristiti nebrojeno puta zbog obrade. Stoga, odlučite li se nakon deset, petnaest ili dvadeset godina staro umjetno božićno drvce zamijeniti novim, ne morate brinuti o stvaranju otpada koji se ne može reciklirati na ekološki prihvatljiv način.

Praktičnost

Čovjek je stvorenje željno udobnosti, a u žurbi svakodnevnih poslova i predbožićnog stresa, čini se da nitko ne želi neprestano usisavati otpale iglice, puniti spremnik za vodu ili se brinuti oko uklanjanja pravog božićnog drvca nakon blagdana .

Uz umjetnu smreku ili umjetnu jelu možete zaboraviti na takve neugodnosti. Možda najveća prednost umjetnih jelki je praktičnost. Rastavite ga, ukrasite i ponovno sastavite. Ništa lakše. S umjetnim božićnim drvcem nemate brige. Pa zašto si ne biste olakšali život?

Estetika

Važan kriterij pri odabiru novogodišnjeg drvca je njegov izgled. Svatko želi lijepo, gusto i simetrično božićno drvce. Umjetne jelke mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Današnja moderna umjetna drvca toliko su sofisticirana i realistična da ćete ih teško razlikovati od pravog drvca. To je zahvaljujući najnovijim tehnologijama i materijalima koji se koriste u proizvodnji umjetnih drvca. Na tržištu su vrlo popularna FULL 3D drvca i 3D drvca koja imaju grane napravljene od gumenih odljeva pravih grana, tako da izgledaju potpuno stvarno.

Također se ne morate brinuti da će umjetno božićno drvce biti neproporcionalno ili rijetko.
Novogodišnja drvca obrađuju se na način da imaju potpuno gust i simetričan izgled. Još jedna prednost je što možete odabrati drvce različitih veličina, boja ili oblika. Božićni bor, božićno drvce ili umjetna božićna smreka – na vama je hoćete li odabrati klasično zeleno božićno drvce, drvce sa srebrnim detaljima, debelo snježno bijelo drvce, lagano snježno umjetno drvce ili ekstravagantno ljubičasto drvce. Umjetne jelke nude vam bezbroj mogućnosti dizajna, obrade i trendova.

Umjetno božićno drvce ekološki je prihvatljivije

To je zapravo pristup modernoj životnoj filozofiji, načinu života. Koristite li puno plastičnih vrećica za jednokratnu upotrebu ili imate nekoliko vrećica za višekratnu upotrebu u automobilu? Odabirete li koristiti pročistače vode za svoj dom ili kući nosite boce u posudama koje zatim bacate (iako se mogu reciklirati)? Da li ljeti, kada noću zahladi, otvarate prozore, a danju ih zatvarate ili imate stalno uključenu klimu?

Umjetna 3D božićna drvca koja izgledaju kao život

Okićeno božićno drvce neodvojivi je simbol Božića. Svake godine zbog toga se posječe nevjerojatan broj stabala. Istina je da to obično nisu drveća u šumi.

Kako zaštititi novogodišnju noć od kućnih ljubimaca?

Vlasnici mačaka i pasa znaju da doček Nove godine u svakom trenutku moraju držati pod kontrolom. Samo skakanje u drugu sobu može značiti pravu destrukciju: srušeno božićno drvce, razbijene ukrase i nevin pogled kućnog ljubimca. Zato je Argos predstavio ovogodišnju imelu koja podsjeća na kišobran. Budući da je samo gornja polovica drvca ukrašena, pogodna je i za obitelji s malom djecom.

Još jedna prednost polugrmolike zimnice je što dobri zimski muževi mogu biti još izdašniji s darovima, jer će za njih biti više nego dovoljno mjesta.

Mreža je prepuna zabavnih i maštovitih savjeta kako spriječiti kućne ljubimce da napadnu vaše prekrasno okićeno božićno drvce. Što je zabavnije od novogodišnjih kuglica koje padaju s bora i kotrljaju se po podu?

Umjesto na pod, božićno drvce pričvrstite za strop i postavite ga naopako. Tako će biti siguran od mačaka i pasa, a ujedno će izgledati nešto posebno.

Stavite sisavca ispred štrumpfa. Upozorenje: Djeluje samo na one ljubimce koji se boje sisavca.

Umjesto da vise s božićnog drvca, neka kuglice vise na dužim koncima sa stropa. Konce možete zalijepiti za strop jačom ljepljivom trakom.

Ako kod kuće imate dovoljno veliki boks za pse, okićeno božićno drvce možete zatvoriti u njega. Prijenosna ogradica koju možete postaviti oko bora spriječit će vašeg psa da otvori sve darove lijepog mirisa.

Ako su vam novogodišnji ukrasi jako prirasli, možete se odlučiti za ukrase iz kućne radinosti koji će biti sigurni od razigranih kandži i znatiželjnih štrumpfova. Čvrsto ih pričvrstite za drvce i nemojte se ljutiti ako se vaši ljubimci s vremena na vrijeme poigraju s njima. Možda tako poručuju da i oni vole praznike.