Prikazujemo 1–30 od 202 rezultata

VANJSKA BOŽIĆNA DEKORACIJA

Svaki razlog je dobar da učinite svoj život boljim kada je u pitanju više


prosinan pa su, lampice, ukrasi i darovi  neizbježni. Život je ono što od njega napravimo. Iskoristite ovo vrijeme i oživite svoj dom, ured i sve između. Božićni stojeći ukrasi uglavnom su predstavljeni raznim božićnim drvcima, među kojima možete pronaći i 5-metarski div i lampice u obliku jele. Uz božićna drvca tu su i LED lampice te stojeći ukrasi, poput Djeda Božićnjaka sa saonicama.

 

 

Ako je sve oko vas kičasto, ne znači da bi vaš prostor trebao biti takav. Ako je Božić vrijeme za vas da odahnete, pogledajte božićne ukrase. Tamo ćete pronaći veličine božićnog drvca za svaki dom i tikvice različitih klasičnih boja poput zlatne, crvene i srebrne.

Naravno, život je jako dosadan ako pratimo samo druge. Tko kaže da ga treba ukrašavati samo na blagdane? Prostor u kojem živimo i boravimo ima veliki utjecaj na našu dobrobit. Dodajte dimenziju svojoj spavaćoj sobi pomoću sobne pregrade. Ne možemo si svi priuštiti da jedan prostor u kući posvetimo samo za ormar. Pregradom možete odvojiti prostor i dati mu dodatno značenje.

Zidni ukrasi dodaju točku na i i prikladni su za svaki prostor. Zidni satovi su za sve one koji nemaju uvijek telefon sa sobom. Uz Dekorativne jastuke oživjeti ćete trosjed u dnevnom boravku ili Klupu u hodniku. Unutarnja fontana podići će odabrani prostor na novu razinu.

Neka bude lijepo i izvan vašeg doma. Neka zelenica i okolica budu uredni.