Prikazujemo 1–30 od 401 rezultata

ŽALUZINE I ROLETNE

Bez obzira na razlog, prozori moraju biti pokriveni u nekom trenutku. više


Ponekad sunce sja prejako, ponekad su susjedi malo previše znatiželjni. Rolete i grilje pružaju privatnost kada to želimo i sjenu kada nam je potrebna. Imamo drugačije. Neki su za van kao vanjski valjak, drugi se montiraju iznutra.

Dolaze u raznim stilovima, materijalima, bojama i uzorcima. Uz glavnu ulogu rolete, rolete i želuzine daju i svoju stilsku notu, pa možete odabrati one koje odgovaraju namjeni prostora. Ako prostor dobro odražava svoju namjenu, lakše se naviknuti na ulogu koju prostor treba. Primjerice, ako imate ured, dobro ga je opremiti na način da budi organiziranost, funkcionalnost i želju za napretkom. Ako želite urediti svoje urede tako da budu usmjereni na uspjeh, potražite inspiraciju u uredskom namještaju i dodacima.

Rolete i žaluzine nisu samo za urede. Pristaju na svaki prozor. Važno je da služe svojoj dužnosti, zar ne? To ne znači da ne moraju biti u stilu s odabranom sobom. Istoj svrsi služe i vijenci za prozore te zavjese i sjenila. Dakle, možete odabrati stil prozorskih obloga koji će vam najbolje odgovarati i prostor koji treba zatamniti.

Ograde dobro služe ovoj namjeni da reguliraju privatnost cijelog doma. Možete ga postaviti po vrtu ili oko cijele kuće i pružiti dodatnu sigurnost. Za manje površine kao što su balkon, dvorište, vrt ili terasa, privatnost i hlad možete osigurati bočnim tendama, platnenim ili mrežama ili suncobranima.