Prikazuje se svih 20 rezultata

UKRASNI JASTUCI

Ukrasni jastuci ili dekorativne spužvice upravo su ono što vam trebaviše

ako mislite da vašoj garnituri za sjedenje nešto nedostaje. Jastuci za sofe razbijaju jednoličan i monoton izgled prostorije i dodaju malo boje.

Zahvaljujući našim cijenama prihvatljivim za džep, možete birati i igrati se s različitim kombinacijama. Primjerice, baršunasti jastučići bit će idealni za hladnije mjesece. Ljeti ih možete zamijeniti platnenim jastucima. Ukoliko je vaš dnevni boravak opremljen garniturom od prave ili umjetne kože, kožni jastuk je idealan dodatak. Baršunasti jastuci iznimno su mekani na dodir i unijet će malo topline u srce vašeg doma. Ako već imate ukrasne jastuke i ne tražite nove, već samo sitnicu, navlake su rješenje. Četiri pamučne navlake u različitim bojama pridonijet će ukrasu ukrasa. Pamuk osigurava visoku kvalitetu i izdržljivost pa će brzo postati vaš omiljeni komplet. Jastuci za kauč također izgledaju dobro u spavaćoj sobi. Oni će unijeti malo boje i biti zanimljivo kreativno rješenje za dodavanje elegancije. Udahnite novi život svom interijeru.

Ukrasni jastuci naglašavaju stil u dnevnoj, spavaćoj i ostalim prostorima. Oni će biti prikladni ne samo za krevet i kauč, već i za fotelje, klupu za blagovanje ili duboku prozorsku dasku. Hoćete li odabrati suptilne čvrste boje, jastučiće s printom ili kombinaciju obojega? Ukrasni jastučići odličan su ukras doma jer brzo i povoljno osvježavaju prostor. Vjerojatno ste čuli za danski izraz hygge? Znači jednostavnost, smirenost i osjećaj zadovoljstva u malim stvarima i trenucima.

Možete stvoriti ugodnu atmosferu u domu s našim ukrasnim jastucima i promijeniti stil rasporeda s navlakama za jastuke, koje su također u našoj ponudi. Postoji više različitih nijansi boja i uzoraka ukrasnih jastučića, također s natpisima. U asortimanu su i malo drugačiji oblici ukrasnih jastučića i različitih veličina. Uvijek možete pronaći trendi ukrasne jastuke za svako godišnje doba: kao npr okrugli oblici, trendi boje, umjetno krzno, pliš itd.

Preloader