Prikazuje se svih 25 rezultata

NAVLAKE ZA STOLOVE

Sofisticirani stol za goste svih vrsta više

Očekujete li posebne goste i želite ostaviti što bolji dojam? Preporučujemo da pogledate našu ponudu u kategoriji navlake za stolice i stolove.

Navlake za stole uljepšat će i osvježiti izgled vaše blagovaonice, stola na terasi ili barskog stola. Kombinaciju navlaka za stolice pronaći ćete i u svakoj boji. Izgled je prikladan za prestižnu večeru, vjenčanje, rođendansku zabavu ili samo za romantičnu večeru u dvoje. Definitivno djeluje kao zaštita od oštećenja i mrlja. Sve navlake izrađene su od perivih materijala, pa su prikladne i za korištenje djeca. aktivnosti poput stvaranja bojama.

Osim lijepo uređenih stolova, možete  posjetiti i dekorativne jastuke za vaše stolice, ili garniture za sjedenje . Pustite mašti na volju i upotrijebite zanimljive dodatke prilikom pripreme prostora za zabavu, koje možete pronaći na dekoraciji. Učinite svaku priliku novim izazovom da sebi dokažete koliko ste originalni i snalažljivi. Pogledajte kategoriju Sezonski i božićni ukrasi ,  gdje ćete biti iznenađeni izborom i ponudom svega mogućeg. Sjajan način da unesete novu svježinu u svoj dom naše su umjetne biljke .