Prikazuje se svih 6 rezultata

ZRCALNE PLOČE

Zrcalne ploče pronašle su svoju upotrebu ne samo u poslovnim, više

već i u stambenim prostorijama. Svaka soba u kući se transformira kada se strop i zidovi ukrašavaju zrcalnim površinama.
Kao što znate, zrcalne površine trebale bi vizualno proširiti prostor i ispuniti ga svjetlom. Kako bi ova tehnika ispravno funkcionirala, trebate pravilno koristiti zrcalne ploče za zidove i strop. Postoje tri vrste ove opcije prekida, a mi ćemo razmotriti svaku od njih u nastavku. Postoji pločica s takozvanim zrcalnim premazom, koji se malo razlikuje od običnog zrcala. Glavna prednost ovog ogledala je njegova izdržljivost. Ako koristite dobra ljepila i slijedite tehnologiju, ova pločica može trajati dugi niz godina uz zadržavanje svog izvornog izgleda. Ova vrsta površine proizvodi se u nekoliko modela: reflektirajući sloj može biti klasičan srebrni, a postoje i originalnije nijanse ružičaste, zlatne i druge. Zrcalna plastična ploča manje se aktivno koristi u planiranju prostorija.

Dostupni su u obliku rolata iu obliku zasebnih ploča. Njihova velika prednost je fleksibilnost, što znači da se značajno proširuje područje primjene. Prije korištenja plastičnih ploča s zrcalom za navijanje, oni se, poput linoleuma, šire i uzimaju se samo za ugradnju. Alatne ploče na samoljepljivoj osnovi vrlo su slične konvencionalnim pločicama. Ovaj materijal, poput plastičnih ploča iz cilindra, prilično je fleksibilan. Težina lista je mala, moguće je slomiti potrebnu duljinu ili dati zapetljani oblik perorezom.

Samoljepljive zrcalne ploče imaju premaz otporan na vlagu, što im omogućuje upotrebu u prostorijama s visokom vlagom. Samoljepljive zrcalne ploče također se aktivno koriste za ukrašavanje namještaja. Nažalost, samo obješenje ogromnog ogledala duž cijelog zida je malo, pa neće značajno promijeniti dimenzije sobe. Postoji nekoliko trikova koji vam omogućuju da proširite prostor zahvaljujući reflektirajućim površinama. Interijer bi trebao biti izrađen u svijetlim bojama, a granice će se proširiti ako ogledalo odražava veće prozore.

Preloader