Prikazuje se jedan rezultat

STUPOVI ZA POŠTNO SANDUČE

Stupovi za poštno sanduče, stalak za poštanski sandučić dobro dođe, pogotovo ispred kuće.više

Nudimo poštanske sandučiće i stalke za poštanske sandučiće.Svaka kuća ili stan ima svoj poštanski sandučić. Poznajemo više vrsta: ugradbene, samostojeće, pojedinačne, za vrata, za ograde.
Poštanski sandučić i za višestambene i poslovne objekte. Varijabilnost boja. Besplatna dostava. Zajamčena kvaliteta. elegantan, moderan dizajn posebno pristaje modernim poštanskim sandučićima u našoj ponudi, ali njegov je izgled dovoljno jednostavan da odgovara svakom stilu poštanskog sandučića. Stalak je izrađen od nehrđajućeg čelika, tako da je otporan na vremenske uvjete i vrlo izdržljiv.

Postoje različite verzije i različiti oblici. Možete im ostaviti dojam prave kuće iz američkih filmova i sigurno ćete izmamiti osmijeh na lice poštara. Svima nam se barem jednom dogodilo da nam pošta ili paket nisu stigli jer ih poštar nije imao gdje ostaviti. Dovoljno veliki i uočljiv poštanski sandučić to može spriječiti. U našoj ponudi pronaći ćete nešto prikladno za kuće, zgrade ili čak poslovne objekte s više adresa. Oduševit će vas naš peti stalak za poštanske sandučiće. Sastoji se od pet sanduka koji se mogu zaključati. Idealne su za urede, ali i za prometne ulice i zgrade. Ako se zgrada sastoji od više stanova, možete postaviti više stanova. Cijena je izuzetno pristupačna i sigurno ćete se složiti sa svojim sustanarima. Pošaljite im našu ponudu i zajedno odaberite najidealnije rješenje. Izbjegavajte nered i miješanu poštu i ukrasite svoj prilaz u pokretu. Poštanski sandučići su potrebni svakom kućanstvu, odaberite naše i bit ćete prezadovoljni.

Preloader