Prikazujemo 1–30 od 57 rezultata

KOLICA I STALCI ZA BILJKE

Kolica i stalci za biljke , obožavate biljke i sanjate o još više mjesta več

za njih u svom stanu? Stalci za cvijeće su rješenje. S njima se možete diviti svojim biljkama bilo gdje u vašem domu. Nudimo vam veliki izbor kolica za biljke i mnoge druge proizvode u našoj kategoriji Vrt i vrtni namještaj.
Dobrodošli ste pogledati našu stranicu i ostale kategorije. U ponudi imamo i umjetne biljke gdje ćete sigurno pronaći nešto za svoje potrebe. Istražite široku ponudu sezonskih proizvoda za svoj vrt. Stvorite ugodnu atmosferu u vrtu, balkonu ili terasi.

Umjetna trava će vam dati potpuno prirodan izgled travnjaka. Osim što ne zahtijeva održavanje, izgledat će sjajno tijekom cijele sezone. Umjetnom biljkom možete ukrasiti i balkon ili verandu. Umjetno stablo kokosa stopit će se s prirodom i dati vašem vrtu pomalo egzotičan izgled. Set od 2 umjetne biljke u obliku lavande je inovativan ukrasni dodatak za balkone. Ako tražite sobne posude, preporučujemo umjetno cvijeće. Možete ga postaviti na neki od naših ukrasnih stolova ili ih postaviti na prozorske daske. Umjetna orhideja u saksiji također može biti izvrstan poklon za useljenje, pa imajte to na umu kada posjećujete prijatelje. Ako želite stvoriti malu zelenu oazu, imamo veliki izbor zelenih umjetnih biljaka. Patuljasti fikus stablo će se uklopiti u svaku prostoriju. Umjetne biljke koje uljepšavaju vaš dom.

Preloader