Prikazujemo 1–30 od 280 rezultata

ZIDNE PREGRADE

Zidne pregrade, Iako postoji jedna soba, to ne znači da ne mogu postojati dvije sobe.več

Ponekad želimo prostoriju podijeliti na dva ili više dijelova. Razlozi su različiti, ali obično se radi o propisima o privatnosti. Pregrade za prostorije izvrstan su izbor za to.
Možete ga koristiti u spavaćoj sobi ako želite napraviti dio sobe koji će služiti kao garderoba. Možete postaviti ogledalo pored ormara, a zatim sobnu pregradu. Ako želite nadograditi kutak, možete dodati WC ili kozmetički stol. Na stol, osim potrepština, postavite npr. kutiju ili stalak za nakit koji možete pronaći ovdje. Tako ćete se na jednom mjestu pobrinuti za jutarnje odijevanje i šminku.

Trebate li prostor u stanu ili kući za meditaciju ili jogu? S dodatkom sobne pregrade, možete stvoriti novi prostor u bilo kojoj dovoljno velikoj prostoriji. Prostor koji uredite u stilu koji će vam pomoći da postignete željeno stanje opuštenosti ili koncentracije. Kako biste dugo izdržali u meditaciji i kako bi joga bila ugodna, opremite svoj prostor jastucima.

Student si i dijeliš sobu s cimerom? Pazite na sebe, posebno tijekom studija i uredite svoju sobu udobnom. Podijelite ga sobnom pregradom i stvorite vlastiti prostor.

Pregrade za prostorije djeluju i kao estetski element, ne radi se nužno samo o privatnosti. Ako mislite da je prostor previše otvoren, možete ga popuniti dodavanjem sobne pregrade. Dostupni su u mnogo različitih stilova. Odaberete li pravu, možete dočarati azijski ugođaj u svojoj spavaćoj ili drugoj odabranoj prostoriji. Također možete dodati škrinju za pohranu za starinski retro stil spavaće sobe.