Prikazujemo 1–30 od 69 rezultata

SKLADIŠTE DRVA ZA OGRJEV

Skladište drva za ogrjev,  gotovo je neophodno za organizaciju i red! više

Održavajte stvari organiziranima uz naše proizvode koji su po povoljnim cijenama i uvijek u trendu. Veliko ili malo spremište drva za ogrjev. Moderno ili rustikalno. Proizvodi sa zaliha. Jednostavno naručivanje.
Pomažu i pri organizaciji i skladištenju. U ovom dijelu naše ponude pronaći ćete kamine, pribor za kamin, pregrade za kamin i opremu za skladištenje drva.
Naći ćete različite vrste nadstrešnica. Na kojem možete posaditi drva za ogrjev, na primjer vrtnu kućicu. Izdržljiv je i praktičan, jer na taj način vaša drva neće biti razbacana po podu, već uredno složena. Predlažemo kolica za drva za ogrjev kako biste lakše transportirali drva do kuće. Budući da su dizajnirane vrlo elegantno, bit će i izvrstan ukrasni dodatak prostoriji u kojoj imate peć. U isporuci su također uključeni štednjak, četka i lopatica. Ako imate kamin u svom domu, korisno je imati okvir za kamin. Kućište kamina od crnog čelika služi kao zaštita. Tako da se ne morate brinuti hoće li se vaša beba ili kućni ljubimac približiti vatri.

Preloader