Prikazujemo 1–32 od 73 rezultata

KOFERI I TORBE

Idete li na odmor ili na planinarenje? više


Dobro se opremite i pobrinite se da imate sve što vam treba. Koferi i torbe pobrinut će se da sve vaše potrepštine budu uredne. To će vas držati smirenim i spremnim u svakom trenutku. Ovisi kakva nam torba ili kofer treba, za koju namjenu i kamo idemo. Za duža putovanja uvijek imajte torbu s barem dvije torbe ili kofer i torbu. Tako ćete u jednom zadržati manje potrepštine, nešto za pod zube i nešto za presvlačenje. Za kraća putovanja, međutim, obično je dovoljan samo jedan komad prtljage.

 

Za sve planinare, istraživače i ljubitelje prirode dobro je da je ruksak izrađen od izdržljivog ili laganog materijala. Također je dobro imati mnogo vanjskih džepova ili ladica za pohranu. Za sve letove, praznike ili putovanja autom na duže vrijeme, vjerojatno će biti najbolji Koferi. Ako vas je više, ili vam treba puno prtljage, možete odabrati i komplet kofera i putovati sa stilom.

Trebate više prostora kod kuće za odlaganje odjeće i svih modnih dodataka? Možda vam treba potpuno novi garderobni ormar.  Želite li samo dodatni komad namještaja za pohranu, recimo od sezonskih stvari? Pogledajte skladiščenje i ormanizaciju  . Uzmite u obzir i kutije za pohranu., ne samo skladišnu jedinicu već također moderan dodatak vašoj sobi. Uzmite u obzir i stalke i lutke za odjeću.