Prikazuje se svih 7 rezultata

FUTROLA ZA PIŠTOLJE

Futrola za pištolje, možete birati između raznih kutija za oružje.više

Izrađeni od aluminija, plastike… Dostupni su i vodootporni. Oružje čuvajte na sigurnom, podalje od vanjskih utjecaja, a posebno podalje od djece. Kućišta su izrađena od visokokvalitetne plastike. Pogledajte naše ostale kofere.
Unutrašnjost je obložena pjenom s obje strane. Ima jednu bravu sa troznamenkastim kodom za sigurno skladištenje i sprječavanje pristupa neovlaštenim osobama. Kompaktne futrole za puške koje omogućuju nošenje svih vrsta pušaka, od lovačkih do zračnih. Futrole za oružje za sigurnost.

Trebate li više prostora kod kuće za odlaganje odjeće i svih modnih dodataka? Možda vam treba potpuno nova garderoba? Želite li samo dodatni komad namještaja za pohranu, recimo, stvari izvan sezone? Provjerite Storage and Organisation i organizirajte se onako kako želite. Također razmislite o škrinji za pohranu. Neće biti samo jedinica za pohranu, već i moderan dodatak vašoj sobi. Kako biste nošenu odjeću držali pri ruci, ali je pospremili, razmislite o stalcima i kolicima za vješanje odjeće.

Preloader