Prikazuje se svih 18 rezultata

RUKSACI

Ruksaci koji mogu biti lagani kao pero, pa zaboravimo više

da uopće bilo što nosimo sa sobom. Ili takve da postanu prepoznatljivi po svojoj nosivosti i dobroj organizaciji skladišnih i transportnih prostora. Ruksaci su korisni za svakog člana obitelji i za one koji putuju sami. Prikladne su i za svaku prigodu ako nije baš gala događaj.

Gotovo se svatko barem jednom u životu susreće s ruksacima. Ako ništa drugo, kao dijete koje pohađa školu. Kasnije su vrlo prikladne za sve koji vole ići u prirodu. Za one koji vole istraživati, prikladni su ruksaci u vojnom stilu, za planinare su prikladnije planinarenje, do 100 L zapremine. Za sportaše, vojnike i one koji putuju, a ne vole kofere, idealne su torbe. Manji ili veći ruksak, pogodan je i za ljubitelje kampiranja, provjerite ponudu Rekreacije.

Kad pomislimo na putovanja, ubrzo nam padaju na pamet i Koferi . Svojim kotačima olakšavaju kratkoročna preseljenja od dužih putovanja. Nudimo komplete kofera kako biste u jednom potezu uštedjeli i opremili cijelu obitelj. Koferi nisu samo za putovanja, namijenjeni su i za skladištenje raznih, obično cijenjenih predmeta. Maltretiraju li vas iz sezonske odjeće? Morate li se stalno kretati i držati ih u koferima, u podrumu, uz strah od plijesni? Čuvajte svoju dragocjenu odjeću na jednom, suhom mjestu i radije se pobrinite za dovoljnno veliki ormar.

Ako su koferi nešto što koristite za spremanje dragocjenosti, predlažemo da provjerite skrinje za pohranu. Mogu služiti kao komad namještaja i skladišta u isto vrijeme. Želite li sakriti svoje dragocjenosti od znatiželjnih očiju, obrnite se na Sigurnosni sef.

Preloader