Prikazujemo 1–30 od 45 rezultata

KANTE ZA SMEĆE I OTPAD

Čistoća i red dvije su glavne komponente zdravog kućanstva. više

Imate li organiziran sustav odvajanja otpada? Neki su se već popeli na razinu da gotovo neproizvode otpad. Istina je da se tijekom godina, zbog rasta industrije, nakupilo puno suvišnog i teško razgradivog materijala. Jedino ispravno je preuzeti odgovornost i paziti da ne bacite stvari koje su još korisne. Međutim, ono što moramo baciti radimo pažljivo i bacamo u odgovarajuću posudu.

Nezgodno je odvajati otpad ispred kontejnera ili tek nakon što se nešto skupi. Odgovarajuće kante za smeće i otpad olakšat će rad na odvajanju i pobrinuti se da mirisi ne izlaze. Imate li kuću i ne želite držati otpad unutra? Zatim odaberite vrt za smeće ili recimo trostruku kantu.

Imate li vrt i ukusne usjeve na njemu? Tada nema smisla bacati biootpad. Nabavite si vrtni komposer  i hranite svoje povrće prirodnim gnojivom.

Je li pod u vašoj kuhinji redovito mokar i klizak? Pogledajte podloge za zaštitu za tla, možda su hladna stopala problem koji vas muči? Odaberite pravi tepih i položite ga u kuhinju, dnevni boravak i hodnik.

Naravno, trebate voditi računa i o onim stvarima koje još nisu dotrajale. Tako će nam duže služiti, a i sami ćemo biti ekonomičniji. Pritom se svi bolje ponašaju u organiziranom prostoru. Imaš li ti? Upotpunite svoj dom namještajem za učinkovito skladištenje i organizaciju

Želite čistije ruke? Nabavite kantu za otpad sa senzorom.