Prikazuje se svih 4 rezultata

PRIBOR ZA POLIRANJE I NJEGU

Pribor za poliranje i njegu na jednom mjestu, poliranje obuće i njega cijelog više

stambenog prostora… Pogledajte cijeli asortiman naše kategorije i pronađite pravi proizvod za sebe. U našoj ponudi možete pronaći sve za njegu i održavanje svog doma i ostalih životnih ili radnih okolina. Imamo čistilicu za čišćenje i glancanje obuće, a tu su i mnogi dodaci za čišćenje kod kuće.
Svaki dom zahtijeva redovito održavanje i kućanske poslove poput čišćenja. Za sve to, međutim, potreban vam je odgovarajući pribor, po koji možete otići u trgovinu. Ali koji su vam proizvodi doista potrebni? Predmete kućanstva možemo podijeliti u dvije osnovne kategorije: one koji su neophodni u svakom domu i one bez kojih možemo živjeti. Prva kategorija uključuje sredstva za čišćenje podova, prozora, WC-a i umivaonika, vreće za smeće, kante za smeće, krpe, maramice, ručnike i dezinfekcijska sredstva.

Ovo su osnovni proizvodi koji su vam potrebni za brisanje prljavštine u sobama. U drugu grupu spadaju sredstva za poliranje namještaja, osvježivači zraka, mirisne svijeće, papirnati ručnici, sredstva za čišćenje metala i višenamjenska sredstva za poliranje. Pripremite popis za kupovinu prema potrebama i zahtjevima vašeg kućanstva. Na primjer: ako je kuhinjski pod ili pult od granita, preporučuje se kupiti blaže sredstvo za čišćenje osjetljivih materijala. Za drvene podove i namještaj od, na primjer, hrasta ili tikovine, trebali biste kupiti odgovarajuće sredstvo za poliranje sjaja.

Preloader