Prikazuje se svih 5 rezultata

TABLETE ZA PERILICU

Tablete za perilicu, maksimalno olakšajte pranje posuđa. više

Zaboravite na komplicirano doziranje praška ili gela, dovoljno je koristiti tabletu za perilicu posuđa i već ste pobjednik.
Prije pranja stavite tabletu u perilicu posuđa u za to predviđen prostor. Odaberite program pranja i uključite perilicu posuđa. Slijedite upute na pakiranju. Svojstva: uklanja svu prljavštinu i masnoću sa posuđa, posuđe je besprijekorno čisto, a čaše sjaje, nosi i sasušene ostatke hrane,
praktično doziranje.
praktično doziranje. Perilica posuđa oslanja se na tablete za perilicu posuđa ili drugu vrstu deterdženta za uklanjanje ostataka hrane s tanjura, čaša, pribora za jelo… Što god perete u svom uređaju.

Gdje staviti tablet za perilicu posuđa. U košarici? U dno perilice posuđa? Ako ste upravo nabavili novu perilicu posuđa ili prelazite s praškastog ili tekućeg deterdženta na tablete za perilicu posuđa, možda se pitate gdje točno staviti svoju tabletu za perilicu posuđa. Tableta za perilicu posuđa ide u odjeljak za deterdžent s unutarnje strane vrata perilice posuđa – na isto mjesto na koje stavljate prašak ili tekući deterdžent.
Možete li staviti tabletu za perilicu posuđa na dno perilice posuđa?
Ovo neće oštetiti vaš uređaj. Međutim, ako stavite pilulu u ladicu, pobrinite se da bude puštena u najučinkovitije vrijeme u programu. Stoga vam savjetujemo da ga stavite u za to predviđenu ladicu.

Što se nalazi u tableti za perilicu posuđa?
Općenito, tableta za perilicu posuđa sastoji se od:

tvari za čišćenje i omekšavanje vode
enzimi za borbu protiv škroba i proteina
izbjeljivač za uklanjanje određenih mrlja
površinski aktivne tvari za uklanjanje određenih ostataka
Stručni savjet: Višenamjenske tablete bolje omekšavaju vodu i uklanjaju mrlje od vode nego obične tablete. Pojedinosti potražite na pakiranju tableta za perilicu posuđa.

Preloader