Prikazuje se svih 9 rezultata

STROPNI VENTILATORI

Stropni ventilatori najbolja su oprema za vruće ljetne dane. više

Stropni ventilatori, hladnjaci zraka i stolni ventilatori već čekaju na vašu narudžbu. Stropni ventilatori od lampi i svjetiljki višenamjenski su i energetski učinkoviti. Naš asortiman nudi ventilatore s ljetnim i zimskim postavkama koje vam omogućuju da ih koristite tijekom cijele godine: ovi stropni ventilatori mogu vam pomoći da svoj dom održite hladnim i toplim. Otkrijte ih sada! S ventilatorom je kruženje zraka odozgo prema dolje jednostavno i ugodno. Na ovaj način nećete imati samo svjež zrak u spavaćoj sobi. S tri krila, ventilator savršeno raspoređuje svježi zrak s tri brzine.
Svojim tihim i ritmičnim zvukom stvara opuštajuću i ugodnu atmosferu. Oba smjera vrtnje omogućavaju korištenje ventilatora u toplim i hladnim danima: u smjeru kazaljke na satu, topli zrak ispod stropa se distribuira po prostoriji, a suprotno od kazaljke na satu, stvara hladan zrak. Posebno je praktična ugrađena stropna lampa koja je zadužena za osvjetljenje u kasnim satima. Omogućuje uštedu prostora, a možete ga spojiti izravno na električnu mrežu. Svim funkcijama se može upravljati pomoću daljinskog upravljača.

Sloboda zraka i jasno osvjetljenje. Stropni ventilator odvest će vas u snove o ljetu, suncu i ugodnim noćima sa svježim povjetarcem. Ljeti ventilator stvara lagani vjetar koji pojačava cirkulaciju zraka u prostoriji i sprječava nakupljanje toplog zraka samo u pojedinim dijelovima prostorije. Pronađite novu inspiraciju uz širok izbor proizvoda. Kupujte online. Istražite široku ponudu praktičnog, udobnog i elegantnog vrtnog namještaja. Tu smo za vas.

Preloader