Prikazujemo 1–32 od 232 rezultata

KUHINJSKI APARATI I PRIBOR

Kuhinjski aparati i pribor, ispunjavaju popis želja svakog strastvenog kuhara. Prikaži više

Uz našu pomoć ćete precrtati svaku od ovih želja. Pripremili smo široku paletu uređaja koji će Vam pomoći da pripremite sva jela i slastice koje želite.

 

Kuhinja i blagovaonica mjesto su stvaranja kuhinjske čarolije, vježbanja kulinarskih vještina i druženja uz hranu i piće. Ako je ambijent ugodan i topao, imate recept za kvalitetan provod. Možete pronaći mnogo dodataka za kuhinjske uređaje.

Kuhinjski pribor i tave te kuhinjski alat i pribor. Za vas smo pripremili široku paletu uređaja kojima vaša kuhinja nikada neće nedostajati. Tosteri, roštilji, štednjaci, nape, grijači hrane i pića. Što god vam padne na pamet, naći ćete kod nas Ito po super cijenama. Za potpunu slobodu u kuhanju odaberite prave ploče i ploče za kuhanje. A za savršen dojam kada je hrana spremna i poslužena, postavite blagovaonski stol sa stilom. U kompletu je 6 bambusovih stolnjaka u različitim bojama, odaberite onaj koji najbolje odgovara interijeru vašeg doma, ili odaberite dva kako se ne biste brzo umorili. Vrijeme je da se prepustite kavi i kvalitetno provedete birajući proizvode iz naše ponude.

Kuhinjski aparati stvoreni su za potpuno bezbrižno stvaranje u kuhinji. Za uživanje u kulinarskim jelima potrebne su kvalitetne ploče za kuhanje i kuhinjske površine. Za brzo uklanjanje jakih mirisa i topline potrebna je i kuhinjska napa. Ovdje možete pronaći i friteze, grijače za hranu i piće te hladnjake za vino. Ako vaše dijete voli deserte, bit ćete oduševljeni našim aparatima za šećernu pjenu.

Rekli smo vam da ćete ispuniti svaku želju, zar ne? Ako su filmske večeri kod kuće puno ugodnije od odlaska u kino, jedino što vam nedostaje je aparat za kokice. Dostupni su i vanjski roštilji koji su dobrodošli za druženja na otvorenom i piknike. Uz roštilj imamo i električni roštilj te vanjski roštilj. Nismo zaboravili ni na kolače, pa smo pripremili i kuhinjske pećnice.