Prikazuje se svih 23 rezultata

ČAŠE

Staklo je jedan od onih materijala na koji se možemo osloniti za više

nošenje i čuvanje pića, džemova i drugih nadjeva te suhe hrane koju rado koristimo u kuhinji. Staklene posude su zgodne jer uvijek možemo vidjeti u kakvom je stanju njihov sadržaj. Također nam omogućuju dugotrajno skladištenje hrane, bez upotrebe umjetnih konzervansa. Svim vrtlarima, beračima ili kuharima, svakako su vam svake godine potrebne staklenke za ulaganje u sezonske dobrote, nakon što odsluže svoju svrhu, jednostavno se peru i ponovno koriste.

Što staklenke mogu pohraniti obično je određeno njihovom veličinom ili volumenom. Dostupne su staklenke od 110 ml do 5 l za pripremu ili spremanje vaših omiljenih namirnica. Volite li koristiti i igrati se sa začinima u kuhinji? Rasporedite ih u male staklenke, tako će vaši začini ostati u stilu, a njihova upotreba bit će ugodnija.
Volite urednu i dobro organiziranu kuhinju? Živcira li vas ako nema sve svoje mjesto i uvijek tražite ono nešto kada vam se čini da za to imate najmanje vremena? Zatim pogledajte kuhinjske organizatore. Košare na izvlačenje različitih dimenzija omogućit će prostrano i transparentno odlaganje vaše hrane. Uz pladanj za pribor možete diverzificirati način pohranjivanja pribora i istovremeno dodati prekrasan element svojoj kuhinji.

Volite li sami pripremati hranu? Tražite način da jedete što zdravije? Zamijenite bombone s previše šećera, sa suhim voćem! Dehidratori hrane pretvorit će svježe voće u slatke zalogaje.

Organizirajte i osvježite izgled cijelog svog doma uz pomoć kućanskih potrepščina.

Preloader