Prikazuje se svih 19 rezultata

ZIDNE SVJETILJKE

Za stvaranje atmosfere ili osvjetljavanje kuta koji ne uspijeva više

primaju dovoljno svjetla. Prirodno svjetlo je najbolje, ali nije dostupno uvijek i svugdje. Zidne svjetiljke odličan su izbor za čitanje kutaka vašeg doma, kao pomoćni ili glavni izvor svjetlosti iznad stola odn. pult ili kao svjetlo na ulazu.

Želite stvoriti kutak za čitanje? Počinje s dobrom foteljom ili naslonjačom. Kako bi izbor uvijek bio raznolik, a vaše omiljene knjige dobro opskrbljene, odaberite ormar za knjige po svom ukusu. Ali ako ga već imate, stalak za časopise i knjige bit će dovoljni da vam knjiga uvijek bude na dohvat ruke.

Dostupne su i zidne svjetiljke montirane na senzor. Tražite li rješenje za vanjsku rasvjetu, provjerite ponudu vanjske i vrtne rasvjete. To će vam omogućiti da osvijetlite svoj vrt, stazu koja vodi do ulaza ili bilo gdje gdje želite privući vidljivost u sumrak. Dostupna su i plutajuća svjetla, koja su odlična ideja da začinite svoj ribnjak, pogotovo ako volite ostati vani u večernjim satima. Bilo sami ili u društvu, bez udobnosti se teško opustiti. U vedrim ljetnim večerima to se lako može dogovoriti s dekom za vanjsku upotrebu. Preostalih 300 večeri valja se osloniti na kvalitetan vrtni namještaj.

Užitak u prirodi ili lijepo uređenoj zelenici i okolici ne bi trebao biti ograničen samo na večeri. Dan je vrijeme kada možemo promatrati boje i različite prikaze prirode. Zabavite se tijekom dana uz vanjske roštilje i pećnice ili sportske aktivnosti poput nogometa.

Preloader