Prikazujemo 1–32 od 246 rezultata

KAMERE I OPTIKA

Kamera i optika, život je mozaik sastavljen od kocki trenutaka i osjećaja više

Kako bi mozaik bio svijetao i ugodan, s kamerama i optikom osiguravamo da vaše slike budu sastavljene od kvalitetnih kockica. Jeste li fotograf za slobodno vrijeme i je li to vaš hobi? Profesionalni ste fotograf i radite na velikim događajima, vjenčanjima ili koncertima? U oba slučaja trebat će vam torbe i koferi za vaš fotoaparat. Za zaštitu vaše opreme i fotoaparata od udaraca i drugih oštećenja.

 

Ako imate foto studio, morat ćete se pobrinuti za prikladne i zanimljive Studio pozadine. Da bi pozadina bila zanimljiva, mora biti i vidljiva. Osigurajte odgovarajuća studijska svjetla, koja su iznimno važna u postizanju kvalitetnih slika. Vaši kupci koji vam dođu po slike za osobne dokumente rado će se vrtjeti na okretnoj stolici koju možete pronaći u odjeljku Uredske stolice. Za savršen izgled Vašeg studija pogledajte našu ponudu u rubrici Dekoracija i ogledala.

Tražite nešto za poklon? Imate li dijete koje još uvijek traži svoj talent? Možete mu pomoći da ga pronađe s proizvodima u našem odjeljku Fotoaparati i optika. Ili za vašeg najboljeg prijatelja, koji se već bavi fotografijom i samo treba nadopuniti svoju aktivnost? Možda za sebe? Priuštite si poklon koji želite dobiti za rođendan i iznenadite se. Nemojte ostati bez ideja!

Ponesite kameru sa sobom na svako putovanje, u šetnju, prijateljima i u posjet obitelji. Ne smijete propustiti nijednu priliku za novu kocku u svom mozaiku…

Studijska i fotografska pozadina

Komplet rasvjete za fotografski studio

204,16