Prikazujemo 1–32 od 73 rezultata

GLAZBENI INSTRUMENTI

Glazbeni instrumenti, svirate li bubnjeve, gitaru ili neki drugi instrument više

i kupujete li novi? Možda želite početi svirati neki instrument ili vaše dijete razmišlja o tome? Koji instrument odabrati u ovom slučaju? Prije kupnje pogledaj ponudu različitih proizvoda, usporedi njihove karakteristike i cijenu te se na kraju odluči za onaj koji ti najviše odgovara.
Među najpopularnijim glazbenim instrumentima su gitare, klavijature i bubnjevi, a svaki od ovih instrumenata ima svoje prednosti, ali i nedostatke.

Bubnjevi, na primjer, zauzimaju puno prostora, pa nisu prikladni za male stanove. Osim toga, lupanje po njima je također glasno, pa može smetati susjedima. Tipkovnice su također prilično velike, osim što možete birati i između manjih modela.

Najmanje problema sa prostorom za sviranje, skladištenjem i transportom ima gitara, a i njena kupnja je prilično povoljna.

Od skupljih instrumenata su razna puhačka i gudačka glazbala, klavijature, kao i harmonike, jer zahtijevaju pažljivu i preciznu izradu.

Ne smijete zaboraviti da glazbalo obično kupujete na duže vrijeme, a pritom za njega morate izdvojiti dosta novca, stoga je važno dobro razmisliti prije odabira.