Prikazuje se svih 2 rezultata

POKER STOL

su odlično rješenje ako želite igrati poker, ali nemate dovoljno mjesta za profesionalni stol. više

Tako da si ga konačno možete priuštiti bez brige gdje ćete ga staviti. Jednostavno ga složite i spremite u ormar, ispod kreveta, u garažu, gdje god vam je najzgodnije. Osim toga, moći ćete ga ponijeti sa sobom kada idete kod prijatelja pa čak i na cjelodnevni piknik.

Nudimo stolove za 8 i 9 igrača, što je više nego dovoljno za solidne igre. Ima čak i plastične držače za čaše tako da svatko može uživati ​​u svom omiljenom piću tijekom igre. Set žetona za poker nije uključen u isporuku, ali ne brinite. U našoj ponudi pronaći ćete i žetone. A ako tražite nešto jednostavnije i praktičnije, preporučamo sklopivi stol za poker. Za njih su vam potrebni stol, stolice, žetoni i karte, spremni za klađenje, rizik i dobitak. A ako planirate profesionalno igrati poker, također preporučujemo profesionalni stol.

Nudimo stolove za 10 igrača i uključuje prostor za djelitelja i držač žetona. Sklopivi stol  također je praktičan jer ga možete jednostavno sastaviti i spremiti do sljedećeg susreta s igračima. Takve igre, ako ste početnik, odlična su zabava za druženje s prijateljima. Ulozi ne moraju biti veliki, važno je da se dobro zabavite i bolje upoznate.

Preloader