Prikazujemo 1–30 od 23677 rezultata

NAMJEŠTAJ

Ako opremate stan ili više

samo želite dodati novi komad namještaja, a tražite povoljan, ali kvalitetan namještaj, naša ponuda će biti prava za vas. U hodnicima stana postavite praktične i lijepe konzolne stolove kako biste zadržali prostranost.

Odaberite kupaonski namještaj za kupaonicu, imajući na umu da ćete maksimalno iskoristiti prostor, ali istovremeno da će sve biti stilski usklađeno. Možete birati između raznih sofa za dnevni boravak, kao i baciti pogled na sofe. Dvosjed i trosjed prikladni su i za manje dnevne sobe.

Za veće dnevne sobe birajte kutne garniture ili L sofe. Dakle, sve ovisi o vašim željama. Danas su vrlo različiti i za dnevni boravak stolići tako da možete birati između raznih stilova, boja i materijala. Ako imate priliku imati veliki stol u blagovaonici, priuštite si ga i kombinirajte ga s masivnim udobnim stolicama. Tako ćete moći uživati ​​u kulinarskim druženjima s cijelom obitelji. Koji krevet odaberete za spavaću sobu vrlo je važno, jer kvalitetan san je neprocjenjiv. U ponudi imamo krevete svih veličina i materijala, kao i noćne ormariće.