Prikazujemo 1–32 od 31696 rezultata

NAMJEŠTAJ

Ako opremate stan ili samo želite dodati novi komad namještaja, a tražite povoljan i kvalitetan namještaj, naša ponuda će biti prava za vas. U hodnicima stana postavite praktične i lijepe konzolne stolove kako biste zadržali prostranost.

Za kupaonicu odaberite kupaonski namještaj, imajući na umu da ćete maksimalno iskoristiti prostor, ali istovremeno da će sve biti stilski usklađeno. Za dnevnu sobu možete birati između raznih kauča za dnevni boravak, kao i baciti pogled na sofe. Dvosjed i trosjed su također prikladni i za manje dnevne sobe.

3-dijelni set sofa Chesterfield s presvlakom od tkanine sivi
3-dijelni set sofa Chesterfield s presvlakom od tkanine sivi

Za veće dnevne sobe birajte kutne garniture ili na L sofe. Dakle, sve ovisi o vašim željama. Danas su vrlo različiti i za dnevni boravak stolići tako da možete birati između raznih stilova, boja i materijala. Ako imate priliku imati veliki stol u blagovaonici, priuštite si ga i kombinirajte ga s masivnim udobnim stolicama. Tako ćete moći uživati ​​u kulinarskim druženjima s cijelom obitelji. Također kad birate namještaj za spavaću sobu je bitno i koji krevet odaberete, jer vrlo je važan kvalitetan san.. U ponudi imamo krevete svih veličina i materijala, kao i noćne ormariće.