Prikazujemo 1–30 od 399 rezultata

FOTELJE

Dobivate ga kada kombinirate stolicu s kaučem. Što je ovo?več


Fotelja, tako je. Vjerujemo da su stari Egipćani prvi izumili četveronožno sjedalo s naslonom, većini poznatije kao stolica. Najraniji primjerci pronađeni su u grobnicama iz 2680. pr.


Čini se da su Egipćani bili prvi koji su marljivo koristili stolice. U renesansi oko 14. stoljeća nastaju stolice zvane Fotelje.
I danas možemo kupiti fotelje u renesansnom stilu, ali možemo odabrati modernije ili jednostavnije. Mogu se koristiti za razna okupljanja do 5 osoba. Zbog udobnosti koju pružaju fotelje, na njima možemo bez problema sjediti dugo, a zbog uspravnosti možemo ostati fokusirani. Stoga su prikladni za razna sabirna mjesta, bilo kod kuće ili u baru. Također ga možete koristiti u svoje vrijeme. Idealne su za čitanje knjige ili bilo čega što zahtijeva dugotrajno sjedenje bez nelagode. Ipak, želite li fotelju koja će više nalikovati ležaljci, odaberite naslonjač. Idealne su za zimsko čitanje uz vašu omiljenu Odde. Jeste li jedan od onih kojima je zimi uvijek hladno? Priuštite si električnu perivu deku za jedno ili veću deku za dvoje.