Prikazuje se svih 4 rezultata

FOTELJA NA RAZVLAČENJE

Fotelja na razvlačenje, su korišteni za udobno više

kampiranje ili kao ležaj za posjete. Vrlo su praktični jastuci na napuhavanje s pumpom ili kompresorom koji se sami napuhavaju.
U ponudi možete pronaći jastuke za djecu i odrasle, kao i modele s produženom dužinom. Manji zračni kreveti imaju nosivost oko 100 kg, modeli imaju nosivost do 300 kg. Male dimenzije dobro dođu na putovanju. Napuhavanje je jednostavno i brzo, traje oko četiri minute.

Budući da danas gotovo svaki kamp nudi električne priključke za sve korisnike, možemo biti izbirljiviji pri odabiru ležaja na napuhavanje. Ne samo da ćemo birati između jednokrevetnog ili bračnog, ili bračnog kreveta na napuhavanje. Možemo zamisliti neku koja ima ugrađenu električnu prešu. I automatski se napuhava. Ovo također može biti rješenje za one koji ne vole koristiti ručnu prešu. Uglavnom, napuhavanje jastuka na napuhavanje za zdravu osobu. Koji nema fizičkih prepreka nije težak posao, ali ako netko baš ne želi uložiti nekoliko minuta i energije u napuhavanje, kao što je rečeno, postoje alternative, samo da imate struju. Ugrađeni električni kompresor nije dodatak koji bi imao svaki drugi krevet na napuhavanje, ali vjerojatnije je da će ga imati dvostruki jastuk na napuhavanje, jer kod njih je volumen zračne komore jasno jedanput veći nego kod jednostrukog. verzije i stoga napuhavanje traje malo duže .

Preloader