Prikazujemo 1–30 od 267 rezultata

KLUPE ZA HODNIK I POHRANU

“Ona prava” stvar za prostrani hodnik, papuče i cipele. više

Hodnik je često prvi prostor koji vidimo kada uđemo u dom. Dakle, predstavlja priliku za prvi dojam o kući ili stanu.

Želite li da izgleda primamljivo, toplo i zrači osjećajem doma? Je li vam važnije da je moderan, dizajniran s odrazom koji odražava vašu kreativnost? Je li vam bitno samo da su hodnik i cijela kuća funkcionalni? U sva tri slučaja željeni izgled postići ćete kupnjom Klupa za hodnik i pohranu.

Možete odabrati klupu različitog dizajna, boje, veličine i visine. Dostupni su stilovi kao što su vintage, klasični, minimalistički, moderni i drugi. Dizajn nekih je vrlo zanimljiv i vrlo maštovit, na primjer klupa od balvana. Boje su također različite – od mirnih, prirodnih do šarenih i živih boja. Sigurni smo da ćete pronaći “ono pravo”.

 

Za sve ljubitelje funkcionalnosti i minimalizma Klupe za hodnik i pohranu bit će vaš izbor. Dakle, jedan komad namještaja obavlja nekoliko uloga. Znate što vam je važno. Međutim, možete odabrati onu na koju možete sjesti, presvući se i staviti papuče u sanduk. Ili će klupa istovremeno služiti i kao ormarić za cipele. No, možda će prostor za pohranu biti toliko velik da od kuće možete pospremiti vrećice, lopte i sve ostalo što ide uz vas.
Kako bi hodnik bio još ugodniji, pogledajte ponudu Dekoracija. Tamo ćete pronaći više od tisuću proizvoda. Među njima su i Ogledala koja će biti ravno za vaš hodnik.

Preloader