Prikazujemo 1–30 od 67 rezultata

KUPAONSKI ORMARI SA  UMIVAONIKOM

Kupaonski ormarić s umivaonikom kao i kod kupaonskih ormarića, tako i za ormariće s umivaonikom možete birati između dvije različite varijante.više


Ili podni ormarići ili zidni ormarići. Trebate li samo ormarić sa umivaonikom? Onda su naši ormarići pravi izbor. Brza dostava i dobra cijena.
U procesu ste kupovine novog, opremanja ili renoviranja kupaonskog kutka? Prije svega svakako razmišljate o novim kupaonskim ormarićima. Provjerite jeste li odabrali onaj pravi koji će vam dati dovoljno prostora za čišćenje i spremanje ručnika, kozmetike, sredstava za čišćenje i ostalih kupaonskih dodataka. Birajte između kupaonskih ormarića klasičnog ili modernog dizajna, te ih kombinirajte s ogledalima, policama i umivaonicima i na taj način osigurajte dovoljno prikladnu odnosno adekvatnu površinu za odlaganje.

Prilikom odabira novog kupaonskog ormarića prvenstveno se treba voditi dimenzijama. Ako u vašoj kupaonici nedostaje mjesta, možete odabrati uspravni, viši i uži kupaonski ormarić. No ako vam ovo drugo ne predstavlja preveliki problem, lako možete birati iz široke ponude pravokutnih: širih i donji kupaonski ormarići. Kunete li se u štedljivost i racionalno iskorišten prostor. Posegnite i za ladicama i dodatnim, po mogućnosti podesivim po visini, policama. Prilagodite ih i uskladite s ostalom keramikom, pločicama, okovom, kadom ili tušem.

Kupaonski ormarić modernog, suvremenog dizajna najčešće je u svjetlijim (bijelim) bojama. A sve su popularniji i oni s imitacijom drvenog izgleda. Lakirani ili polirani, svjetlucavi kupaonski ormarići osiguravaju vječnu eleganciju i bezvremensku profinjenost.

Većina njih omogućuje moderno meko zatvaranje, čime se sprječavaju iznenadni sudari i oštećenja kupaonskog namještaja.

Na PunKufer.com pripremili smo raznoliku usporednu ponudu kupaonske opreme brojnih inozemnih i slovenskih proizvođača, uključujući umivaonike, kupaonsku armaturu, ogledala i naravno već spomenute kupaonske ormariće.

Pobrinite se za besprijekoran izgled, dizajn svog kutka za njegu koji će odražavati vaš ukus i sklonosti, a time sebi i svojim najdražima osigurajte najveći užitak u uređivanju, tuširanju i brizi o osobnoj higijeni.

Preloader