Prikazujemo 1–30 od 1011 rezultata

VISOKA KOMODA

Visoka komoda je komad namještaja potpuno promjenjive namjene. više

Komad namještaja koji se može pronaći u gotovo svakom domu. Bez obzira tražite li komodu za predsoblje ili spavaću sobu, vrijedi ne žuriti s odabirom i usredotočiti se na nekoliko jednostavnih, ali bitnih kriterija.
Ne ograničavajte svoj izbor na prostor za pohranu. Uzmite u obzir njihov oblik i prostor u koji ih planirate postaviti. Kompaktna i uska komoda pronaći će svoje mjesto u uskim hodnicima i malim stanovima. S druge strane, niske komode mogu vrlo dobro poslužiti, primjerice, kao TV ormarić.

Neki modeli su također spremni za pričvršćivanje na zid. Ova sigurnosna značajka je vrlo važna za visoke komode na nogama, gdje bi inače postojao veći rizik od prevrtanja. Iznimka na našem tržištu nisu ni modularne izvedbe koje je moguće donekle preraditi ili im dodati još neki komad.

Dobra vijest za vaš novčanik je da jeftina komoda ne znači nužno i loš dizajn. Na tržištu postoji mnogo pristupačnih opcija s bezvremenskim dizajnom. Razlika je uglavnom u materijalu. Na našoj web stranici PunKufer možete vidjeti proizvode po super cijenama.

Komode s ladicama posebno su pogodne za odlaganje većih komada odjeće ili npr. ručnika. Možete kupiti i pregrade za ladice, koje dijele površinu jedne ladice na više manjih dijelova za manju odjeću, poput čarapa i donjeg rublja.

Želite kombinaciju pohrane i knjižnice? Ako je tako, razmislite o komodi s policom za knjige koja će svoje mjesto pronaći u spavaćoj, dnevnoj ili kabinetskoj sobi. Nema ništa bolje od uredno posloženih knjiga na dohvat ruke.

Preloader