Prikazujemo 1–32 od 74 rezultata

STALCI ZA OBUĆU

Stalci za obuću, predsoblje je prva prostorija kuće ili stana,više

pa je kao svojevrsni odraz cijelog doma. Već u hodnicima uglavnom želimo imati sve pod kontrolom, a urednost osiguravamo i pospremanjem i sklapanjem cipela. Kako ih kućni ljubimci ne bi nosili po cijeloj površini vašeg doma, sakrijte ih u ormariće ili ih smjestite i pospremite na višim policama za cipele koje su im nedostupne.
Među širokim izborom ormara i cipelara vodite računa o raspoloživom prostoru u hodnicima. Obično su to manji pa se pri kupnji moramo pozabaviti štedljivošću i racionalnim korištenjem prostora. Tako možete odabrati ormarić ili stalak za cipele po mjeri koji će biti viši i uži ili širi i niži. Možete kombinirati različite ladice ili moguće podesivo pomicanje i podešavanje polica.

Suvremeni proizvođači i proizvođači komadnog namještaja prilagođavaju se današnjem kućanstvu koje želi maksimalno iskoristiti prostor. U svakom kutku kuće ili stana. Na taj način možete osigurati besprijekornu urednost i urednost, a istovremeno uz razne najsuvremenije modele možete osigurati cjelovitu, usklađenu estetiku doma. Možete posegnuti za drvenim, tamnijim ili svjetlijim ormarićima i cipelarnicima. Kao i onima lakiranima s visokim sjajem. Otvaranje ormara može biti klasično ili s preklopnim vratima, a mehanika zatvaranja vrata i ladica može biti tvrđa ili možete odabrati trenutno popularnije mekše zatvaranje.

Preloader