Prikazujemo 1–30 od 66 rezultata

KUTNE POLICE

Kutne police, za uređen stan ili kuću i još bolje više

iskorištenost prostora. Umjesto ormara, ladičara i komoda, koristi razne, sve popularnije, moderne ili trendi police i regale. Naime, police i regali iznimno su korisni u nekoliko prostorija kuća i stanova. Na primjer, u hodnicima, dnevnim boravcima, kuhinjama, dječjim sobama i spavaćim sobama. Na njih možete postaviti suvenire, knjige, vaze i druge sitnice. One bi inače ostale nezapažene ili ležale neuredne u raznim kutovima doma. Prije svega, pri kupnji polica i regala, trebali biste se voditi njihovom svrhom i mjestom. Vodite računa i o dimenzijama i kvaliteti materijala, kako bi pružili što bolju i dugotrajniju nosivost.
Police i regali šarenih oblika sve su popularniji, a sve češće svoje mjesto nalaze i u dječjim sobama. Ondje su iznimno popularni jer čuvaju prostor za knjige, bilježnice i udžbenike, ali i plišane prijatelje, dok tinejdžeri tamo drže radio ili razne CD-e. Ukratko, police i regali su svi korisni, a mogu dodati i dekorativnost i dašak urednosti u prostoriju. Svojim raznolikim oblicima, veličinama i bojama otežavaju izbor pri kupnji, no to želimo izbjeći na stranici ceneje.si.

Upravo zato smo za Vas pripremili najveću i najpregledniju ponudu brojnih polica i regala, gdje možete odabrati pojedinačne proizvode prema kvaliteti, materijalima, bojama i cijenama. Uredite svoj dom, nadopunite raznim postojećim namještajem i unesite svježinu u prostorije, a na police i regale smjestite omiljene suvenire s putovanja, poklone, cvijeće, lampe, satove ili druge sitnice. Pronađite i za njih odgovarajuću vrijednost, jer svaka svakako ima valjan razlog svog postojanja.

Preloader