Prikazuje se svih 15 rezultata

SEKCIJSKE SOFE

Prosječne garniture za praktičan i elegantan način, više

kako opremiti dnevni boravak, šank, čekaonicu, balkon ili bilo koje mjesto gdje sjedite. Sekcijski setovi omogućuju vam da stvorite prostor za sjedenje bilo gdje i na koji god način želite. Ne možemo biti izrazito kreativni s garniturama sofa, dok nam sekcijske garniture upravo to omogućuju. Možete birati između raznih živih boja poput zelene, plave, crvene i žute, te među prigušenijim, bež nijansama.

Želite brzo rješenje i udobno sjedenje za cijelu obitelj? Dostupne su brojne kutne garniture u različitim stilovima i veličinama, zbog čega smo sigurni da ćete pronaći pravo rješenje. Tražite li nešto samo za sebe ili za jednu osobu? Provjerite fotelje i naslonjače.
Tražite sofe za svoj bar? Dodajte im odgovarajuće stolove. Odlučite koju visinu želite imati. Je li to dnevni bar ili noćni klub? Tada su sekcijski setovi zajedno sa stolovima za kavu dobar izbor. Je li to restoran? Tada je bolje odabrati takve stolice i stolove kako bi ljudi mogli udobno jesti. No, ako poslužujete samo piće i želite nešto drugačije od uobičajene gostionice, odaberite barske stolove i barske stolice. Ne zaboravite na atmosferu. Napravite ga ukrasom sobe i odgovarajućim rasvjetnim tijelima.

Preloader