Prikazujemo 1–30 od 5790 rezultata

OKVIRI ZA KREVET

Okviri za krevete su onaj komad namještajaveč

u našem domu koji izražava naš osobni stil i stil cijele spavaće sobe. Kod nas možete pronaći kvalitetne i moderne krevete od drvenih i metalnih okvira, kao i one s tapeciranim naslonom.


Okviri kreveta u našoj ponudi su različitih dimenzija i stoga pogodni za sve veličine prostorija. Pronađite onaj pravi za vas i dočarajte dašak doma po svom ukusu. U ponudi imamo i krevete s ladicama ili krevete za podizanje, kao i madrace i memorijske pjene. Mnogo je novih modela pa je ponuda vrlo raznolika, ima kreveta i za najzahtjevnije ukuse.

Mnogi modeli okvira kreveta uključuju LED svjetla, LED okvir kreveta. Naša prodajna strategija je posredna karika između cijene i kvalitete. Nastojimo održati moderan dizajn za razumnu cijenu, tako da sa sigurnošću možemo reći da smo konkurentni. Nudimo okvire za krevete u svim dimenzijama, modelima i veličinama.

Kupnja kreveta nije baš čest zadatak, ali ima smisla posvetiti mu malo više pažnje i vremena, jer u krevetu provodimo oko 1/3 života. Kvaliteta sna ima veliki utjecaj na naše zdravlje, jer su mnoge studije pokazale povezanost između nedostatka sna i razvoja mnogih bolesti, fizičkih i psihičkih.

Na koju dimenziju kreveta biramo utječe nekoliko čimbenika. Ako promijenimo samo okvir kreveta i zadržimo madrac, ograničeni smo u veličini. U slučaju da se promijeni cijeli set posteljine, imamo više slobode u odabiru.