Prikazujemo 1–30 od 217 rezultata

MADRACI I JASTUCI

Madraci su preduvjet za kvalitetan san jer su oni temelj dobrog sna.više

Možete birati između različitih veličina i materijala. U ponudi imamo i vodene madrace. U ponudi imamo i one od memorijske pjene.
U ponudi imamo i sklopive krevete koji će vam dobro doći na moru, kampiranju i u raznim drugim prilikama. Priuštite si bezbrižan san o kakvom ste oduvijek sanjali! U našoj ponudi nalaze se vrhunski kreveti i madraci.

S njima ćete otkriti nove dimenzije udobnosti. Dostupni su kreveti s klasičnim i modernim načinom ovjesa. Naime u najrazličitijim dimenzijama. Možete birati između mekanih, srednje tvrdih ili tvrđih madraca koji će osigurati optimalnu potporu cijelom tijelu.

Probudite se odmorni i konačno utonite u san u zdravom i kvalitetnom okruženju za spavanje!
Budite li se ujutro umorni i s bolovima u donjem dijelu leđa?
Jesu li otisci vašeg tijela vidljivi na njemu kada ustanete?

Ako ste barem na jedno pitanje odgovorili potvrdno, velika je vjerojatnost da spavate na dotrajalom madracu ili jogiju, što vam ne omogućuje opušten, kvalitetan noćni odmor. Kada imate svoj madrac kod kuće, važno je provjeriti je li prikladan čak i ako ste alergični – posebno ako imate alergije na kućnu upotrebu. Unatoč strahu od pernatih jastuka, grinja i drugih boljki, važno je znati da su mnogi madraci puno veći pokretači alergija nego bilo što drugo u našoj kući.

PunKufer već dugi niz godina slovi za jednog od većih ponuđača kvalitetnih madraca, kod kojih je, osim dobrih madraca, cijena osnovna odrednica. Stoga preporučamo da pogledate našu ponudu madraca na našoj web stranici. Dakle, uvjet za kvalitetan san je dobar madrac.