Prikazuje se svih 2 rezultata

ORTOPEDSKI JASTUCI

Dobar noćni odmor ima presudan utjecaj na učinak dana.više

Za odličan noćni odmor potrebno je odabrati pravi jastuk, udoban i opet udoban. Ortopedski jastuci su vrlo popularni. Uobičajeni jastuci od perja i perja ne doprinose zdravom snu, jer daju kralježnici nepravilan položaj tijekom noćnog sna. Ortopedski jastuk omogućuje vam da se riješite nelagode.
Posebno je dizajniran za promicanje zdravog sna. Posebna značajka takvog proizvoda je prisutnost valjka. Može biti različite visine u rasponu od 9 do 15 centimetara. Posebnost ortopedskog jastuka je u tome što savršeno odgovara anatomskoj građi glave i vratne kralježnice. Osigurava ravnomjernu raspodjelu opterećenja po cijelom tijelu i pruža odličnu potporu mišićno-koštanom sustavu. Jastuk s ortopedskim učinkom dizajniran je za prevenciju raznih bolesti kralježnice, poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu i leđnoj moždini, a također je dobro rješenje za borbu protiv nesanice. Ortopedski jastuci imaju prednosti i nedostatke, stoga je vrijedno odvagnuti prednosti i nedostatke kako biste odlučili hoćete li kupiti takav proizvod.
Glavne prednosti:
potpuno zadržavaju svoj oblik;
izvrsna propusnost zraka;
dobro zagrijati;
hipoalergeni su pa su prikladni i za osobe sklone alergijskim reakcijama;
ne upijaju strane mirise;
lako se brinuti;
ne privlačite prašinu;
omogućuju smanjenje bolova povezanih s raznim bolestima mišićno-koštanog sustava.

Neki kupci primjećuju nedostatke ortopedskih jastuka, ali uglavnom su zbog činjenice da proizvod nije ispravno odabran. Primjerice, ako je osoba navikla spavati na vrlo mekim ili visokim modelima, u početku će joj biti neudobno i teško. Proces upoznavanja neće trajati više od tjedan dana. Loptasti jastuk proizvodi čudne zvukove kada se okreće noću. Ovaj zvuk u početku može biti neugodan, ali s vremenom se naviknete i prestanete ga uopće primjećivati.

Preloader