Prikazuje se svih 29 rezultata

NADMADRAC

Nadmadrac, koji je deblji od nadmadraca, štiti vaš madrac i produljuje mu vijekviše

trajanja. Tanja navlaka za krevet također je periva na 60 stupnjeva Celzijevih i osigurava vam čist, zdrav i ugodan san.
Nadmadrac je deblji od navlake za krevet pa je pri kupnji bitno kakvu navlaku ima. Gotovo sve navlake madraca su skidive i perive na 60 stupnjeva Celzijusa, čime se uništavaju grinje. Više o prednostima nadmadraca i nadmadraca pročitajte u našim opisima.

Možda tražite novi ormar ili noćni ormarić? Sve to možete pronaći u kategoriji Spavaće sobe, kao i krevete, krevete, letvične podnice, nadmadrace, spavaće sobe i dodatke za spavaće sobe poput ladica i uzglavlja.

Među svom navedenom opremom svakako je najvažniji krevet koji Vam jamči odmor nakon napornog dana. Prilikom odabira prikladnog kreveta potrebno je voditi računa o veličini, stilu i naravno cijeni, ali treba biti svjestan da jeftin krevet neće obavljati svoju bitnu funkciju (blagotvorno djelovanje na kralježnicu, odmorno tijelo, itd.) jako dugo.

Prilikom odabira kreveta morate posebno razmišljati o dvije stvari: materijalu i tvrdoći. Među materijalima za jezgru kreveta uglavnom su dostupni lateks, pjena i opruge. Odabir tvrdoće madraca ovisi o svakom pojedincu, stoga je važno prije kupnje madrac isprobati. Premekan madrac može izazvati napetost u mišićima, što nikako ne želite.

Osim kreveta i madraca potrebni su vam i elementi za odlaganje kao što su police, ormari, komode i noćni ormarići za namještaj za spavaće sobe. Prilikom odabira ovog namještaja potrebno je posebno gledati na dvije stvari: izgled i veličinu skladišnog prostora, a odluku si mogu olakšati i neki drugi kriteriji poput načina sastavljanja, materijala od kojeg izrađuje se određeni komad namještaja i naravno prostor koji namještaj zauzima, jer je inače prostor u spavaćoj sobi ograničen.

Preloader