Prikazuje se svih 8 rezultata

ELEKTRIČNA PODNICA

Električna podnica, je osnova za zdrav in udoben spanec. više

Daljinsko upravljanje vam nudi mogućnost, da stvorite spavaću sobu podlago po vašoj mjeri. Električno letveno dno naime može dizati i spuščati u predelu glave ter nog. To med spanjem prinese još dodatno udobje i jednakomjerno razporeditev teže po cijeloj površini ležišča.

Prav tako je dokazano da uporaba električnog letvenog dna može poboljšati krvni obtok. Ter pomaže pri težavah z dihanjem, prebavo in refluksom. S postavljanjem visine u predjelu glave i njega ćete osigurati i za odgovarajuće razbremenitev donjeg dijela kralježnice. In tudi vam odgovarajuće lego hrbtenice.
Postelja s električnim dnom također je odlično mjesto za počitek, jer možete istim pritiskom na gumb postaviti optimalnu visinu za branje, gledanje televizije ili jednostavno pokretanje.
Uporaba električnog dna za postelju osim svega naštetog povećava i do životne vrijednosti, što znači, da se s njim nakupom više puta privarčujete. U našim raznovrstnim ponudama visokokakovostnih eketričnih i nastavljivih letvica za postelje poiščite onoga, koji će odgovarati vašim potrebama i dimenzijama vašeg ležišta.

Preloader