Prikazujemo 1–32 od 1079 rezultata

BLAGOVAONSKE I KUHINJSKE STOLICE

Blagovaonske i kuhinjske stoliceviše

su neodvojiva poveznica dobrog druženja za stolom.

Za stolom za blagovanje možemo raditi mnoge stvari – jesti, razgovarati, poslovati ili se zabavljati uz društvene igre. Međutim, to bi bilo teško i neugodno kada bismo se morali držati toga. Kuhinjske stolice dizajnirane su baš za ovo vrijeme blagovanja i druženja, Blagovaonske stolice izrađene su od izdržljivih materijala. Možete birati između laganih i sklopivih stolica ili masivnijih. Neki imaju izraženiji dizajn i estetski ugodan, drugi su jednostavniji, ali svi su kvalitetni. Neki imaju niže naslone, a neki viši koji također podupiru ramena i vrat.

Možete birati između 12 različitih boja. Blagovaonske stolice mogu biti prirodnih boja kao što su zelena, žuta i svijetloplava oživiti će prostor, ali mu u isto vrijeme dati mirni ton. Bež boja ide gotovo posvuda i povezuje prostor zajedno ako ostatak namještaja već ima jake ili šarene boje. Međutim, možete odabrati “glasnije” boje kako biste smanjili monotoniju prostora.

Dobro je da su stolice u stilu stola, pa je i izbor stolica raznolik kako biste mogli pronaći stolice za sebe. Međutim, ako i vi imate priliku odabrati novi stol, možete ga pronaći ovdje. Onaj koji će biti poslastica za vaš odabrani set blagovaonskih stolica.

Blagovaonske i kuhinjske stolice savršene su za unutarnju upotrebu, ali ako želite večerati vani na terasi ili čak u svom vrtu, pogledajte ponudu Vrtnog namještaja u kojoj ćete pronaći Vrtne stolove, stolice i klupe te vrtne garniture različitih struktura za različite prilike.

Kako odabrati blagovaonski stolac?
Ako želite udobno sjediti za stolom za blagovanje, morate proučiti mnoge parametre kuhinjskih stolica. Boja, dizajn i dimenzije daleko nisu vaša jedina briga prilikom renoviranja ili preuređenja blagovaonice ili kuhinja. Budući da je spektar ponude zaista širok, ponekad je teško odabrati onu pravu prilikom pregleda ponude. Ali ne brinite, ako nađete nekoliko artikala za uži izbor, još uvijek možete kontaktirati naše ljubazne konzultante koji vam mogu pomoći da doradite detalje.

Elegantan dizajn kuhinjske stolice

Riječ je o kuhinjskoj stolici jednostavnog, ali elegantnog dizajna koju posebnim čini genijalno postavljena ručka na stražnjoj strani naslona. To olakšava pomicanje stolice i sprječava nepotrebno klizanje poda, bilo da su pločice, parket ili tepih. Naša stolica posebno je praktična za tepihe jer je kretanje po njima jednostavno i lako zahvaljujući praktičnoj ručki. Možete birati između različitih boja. Budući da su stolice jednostavnog i jednostavnog dizajna, moći ćete ih lako kombinirati s klasičnim i modernijim stilom vašeg blagovaonskog stola.

Okretne blagovaonske stolice

Okretne blagovaonske stolice, kupili ste lijep blagovaonski stol i sada tražite odgovarajuće blagovaonske stolice kako bi blagovaonica izgledala sjajno?

Svatko od nas ima različite želje i jedinstven stil života. Zato u našu ponudu namještaja uključujemo dovoljno različitih kuhinjskih stolica kako bismo zadovoljili najrazličitije potrebe. Naše blagovaonske stolice dostupne su u raznim kombinacijama boja, a izrađene su od visokokvalitetnih materijala. Oni koji se kunu u tradicionalniji izgled mogu birati između uvijek modernijih drvenih stolaca, dok ljubitelji modernijeg stila mogu birati čak i između kombinacije kože, čelika i kroma.

Bogatim izborom vodimo računa o onima koji se zaklinju u minimalizam, ali i o svima ostalima koji vjeruju da je kvaliteta dobre blagovaonske stolice dodatak visokog naslona za leđa i rukonaslona. Kod nas također možete opremiti svoj kućni kuhinjski šank visokokvalitetnim sjedalicama, jer imamo na raspolaganju razne stilske barske stolice.

Moderne blagovaonske i kuhinjske stolice za svačiji ukus

Ne postoji blagovaonski stol na svijetu, a kamoli funkcionalna blagovaonica, koja bi mogla savršeno zaživjeti bez blagovaonskih stolaca. Izgled blagovaonice se vremenom mijenjao i nadograđivao zahvaljujući sjedalicama. Ako su obične drvene kuhinjske stolice i klupe bile dio prvih blagovaonica, moderne blagovaonske garniture nadopunjuju stolice različitih materijala, dimenzija i dezena. Naime, zahvaljujući raznovrsnoj ponudi, sada je moguće bez problema pronaći savršenu kuhinjsku stolicu, samo ako prije kupnje razmislimo o svojim željama, karakteristikama kuhinje ili blagovaonice i provjerimo smjernice modernog namještaja. Kako biste lakše odabrali i kupili blagovaonske stolce, prije kupnje pročitajte nekoliko uputa.

Na što još treba obratiti pozornost pri kupnji stolice?

Osim gore navedenih karakteristika, važno je da kuhinjska stolica odgovara i stilu blagovaonice ili cjelokupnom stilu doma. Crvena nit doma s razlogom je vječno hvaljena jer daje osjećaj povezanosti, savršenstva, topline i zaokruženosti stana, kuće ili sobe.

Kuhinjska stolica treba biti primjerenih dimenzija kako bi svi članovi obitelji ili gosti mogli udobno sjediti na njoj, a potrebno je osigurati i dovoljan broj njih. Za stolom u pravilu treba biti najmanje onoliko ljudi koliko ima članova obitelji ili zajednice koja zajedno živi. Ako prostor dopušta, na stol treba dodati barem još dva. Na taj način će biti moguće ugodno i gostoljubivo primiti posjetitelje za stolom.

Koje noge treba imati kuhinjska stolica?

Možda se ovo pitanje na prvi pogled čini neumjesnim, ali nije. Dani kada su samo četveronožne blagovaonske stolice vladale su davno prošla. Istina je da su još uvijek iznimno popularan i praktičan izbor, no sve se češće odlučuju i za kupnju iznimno modernih i vizualno atraktivnih kuhinjskih stolaca koji imaju noge na t. ja sanke.

Koje butove odabrati uglavnom ovisi o ukusu pojedinca. No, za one koji imaju malu djecu ili ih često ugošćuju, preporučuju se stolice s četiri noge postavljene paralelno (a ne malo prema van, kao neki vrhunski dizajnerski modeli) za veću stabilnost – čak i tijekom raznih nestašluka.

Koja se tkanina preporučuje za tapeciranu blagovaonsku stolicu?

Prilikom odabira tapeciranog kuhinjskog stolca preporuča se da bude izrađen od vodootporne, izdržljive tkanine koja se lako čisti i održava. U takve materijale spada mikrofibra, ali postoje i neki noviji suvremeni materijali koji su također iznimno pogodni za tapecirani blagovaonski stolac. Kuhinjske stolice presvučene mikrovlaknima zasigurno će ispuniti vaša očekivanja u pogledu udobnosti i lakoće održavanja.

Koje boje trebaju biti stolice za blagovaonicu?

Boju birajte prema vlastitom ukusu i prema bojama ostalog namještaja i zidova u prostoriji. Ipak, sasvim je logično da blagovaonski stolci budu nešto tamnije boje, pogotovo ako se radi o tapeciranoj verziji. Jedino tako tapecirani kuhinjski stolci mogu stvarno dugo služiti jer su na njima manje vidljive eventualne mrlje i drugi tragovi korištenja koji prije ili kasnije ne mogu pobjeći.

Najtraženiji kuhinjski i blagovaonski stolci

Najpopularnije blagovaonske stolice više nisu samo klasične već moderne drvene kuhinjske stolice, već i metalne blagovaonske stolice. Oba su vrhunski proizvodi, barem ako se odlučite za kupnju kod provjerenog ponuđača koji uz povoljnu cijenu jamči i besprijekornost proizvoda.

Barski stolci također su dio najmodernijih blagovaonica. Barski stolci donose zaista poseban ugođaj u prostoriju, pomalo podsjećajući na onaj u restoranu. Barske stolice najčešće su dio blagovaonica koje su spojene s kuhinjom, ali su odvojene visokim pultom ili šankom.

Blagovaonske i kuhinjske stolice

Blagovaonske stolice od tkanine 6 kom krem

648,89 

Blagovaonske i kuhinjske stolice

Blagovaonske stolice 6 kom prozirne PET

282,44 

Blagovaonske i kuhinjske stolice

Blagovaonske stolice 2 kom krem baršunaste

148,04 

Blagovaonske i kuhinjske stolice

Blagovaonske stolice 2 kom crne baršunaste

144,89