Prikazujemo 1–30 od 2596 rezultata

BLAGOVAONSKE I KUHINJSKE STOLICE

Blagovaonski stol i blagovaonske i kuhinjske stolice više

neodvojiva poveznica dobrog druženja za stolom.


Za stolom za blagovanje možemo raditi mnoge stvari – jesti, razgovarati, poslovati ili se zabavljati uz društvene igre. Međutim, to bi bilo teško i neugodno kada bismo se morali držati toga. Kuhinjske stolice dizajnirane su baš za ovo vrijeme blagovanja i druženja, Blagovaonske stolice izrađene su od izdržljivih materijala. Možete birati između laganih i sklopivih stolica ili masivnijih. Neki imaju izraženiji dizajn i estetski ugodan, drugi su jednostavniji, ali svi su kvalitetni. Neki imaju niže naslone, a neki viši koji također podupiru ramena i vrat.

Možete birati između 12 različitih boja. Blagovaonske stolice mogu biti prirodnih boja kao što su zelena, žuta i svijetloplava oživiti će prostor, ali mu u isto vrijeme dati mirni ton. Bež boja ide gotovo posvuda i povezuje prostor zajedno ako ostatak namještaja već ima jake ili šarene boje. Međutim, možete odabrati “glasnije” boje kako biste smanjili monotoniju prostora.

Dobro je da su stolice u stilu stola, pa je i izbor stolica raznolik kako biste mogli pronaći stolice za sebe. Međutim, ako i vi imate priliku odabrati novi stol, možete ga pronaći ovdje. Onaj koji će biti poslastica za vaš odabrani set blagovaonskih stolica.

Blagovaonske i kuhinjske stolice savršene su za unutarnju upotrebu, ali ako želite večerati vani na terasi ili čak u svom vrtu, pogledajte ponudu Vrtnog namještaja u kojoj ćete pronaći Vrtne stolove, stolice i klupe te vrtne garniture različitih struktura za različite prilike.