Prikazujemo 1–32 od 226 rezultata

BLAGOVAONSKI STOLOVI

Napravite blagovaonicu koja znači više od samo prostora u kući.više


Svaka blagovaonica zaslužuje kvalitetan stol, bez obzira koliko ljudi ga koristi. Kod nas možete pronaći stolove za blagovanje različitih veličina. Za veliku tvrtku, obitelji svih veličina, ili samo za dvoje ili jednu. Svi zaslužujemo fini obrok!

Želite li da vaša blagovaonica bude privlačan prostor koji će izraziti osjećaj doma? Obično se svi sastajemo u blagovaonici. Zbog brzog modernog tempa, članovi obitelji često se nedostaju tijekom dana. Neki se uhvate u vrijeme ručka, ali većina nas zapravo završava dan tek kasno poslijepodne. U takvom slučaju važno je imati mjesto gdje se možemo opustiti, osjećati sigurno i privlačno. Osjećaj da nam je emocionalno ‘ponestalo benzina’. Dio toga se odnosi i na pravilnu prehranu. Lijepo je imati sve na kraju dana i zajedno ručati. Blagovaonski stolovi idealno su mjesto susreta za takvu namjenu.

Naravno, važno je i mjesto gdje sjedimo. Za udobno sjedenje važne su i kvalitetne stolice. Stolice za blagovanje i kuhinju su naravno najprikladnije. Budući da je izbor velik, sigurni smo da ćete pronaći pravu kombinaciju blagovaonskog stola i stolica sa svojim stilom. Želite li kupiti stol i stolice već u kompletu, preporučamo posjet Blagovaonskim garniturama.

Preloader