Prikazujemo 1–30 od 416 rezultata

KONZOLNI STOLOVI

Za stvari koje će vam biti pri ruci  uvijek će postojati negdje gdje možete više


odložite ono što vam trenutno ne treba, ali će vam trebati odmah kasnije. Za uredan životni prostor potrebno je paziti da sve ima svoj prostor gdje se odlaže. Ponekad, međutim, koristimo nešto duže vrijeme s pauzama. Onda je dobro da to nešto možemo ostaviti po strani. Konzolni stolovi bit će ovaj prostor za vas.

Imamo više prostora kod kuće gdje ostajemo duže. Obično su to dnevni boravak, blagovaonica, ormar, a za neke i terasa. Gdje god želimo boraviti, dobro je imati tu prostor u kojem imamo sve što nam je potrebno. Uz vašu sofu ili fotelju dobro će izgledati konzolni stol. Ona će vam držati čašu ili šalicu, knjigu ili telefon kada ih spustite.

Konzolni stolovi korisni su i u dnevnom boravku uz komad namještaja. Može poslužiti i kao polica ili držati cvijet. Trebate drugačiji komad namještaja za spremanje stvari koje želite imati pri ruci? Provjerite ponudu Komoda.

Tražite li stol na koji će se smjestiti vaše toaletne potrepštine i kozmetika? Također pogledajte WC i kozmetičke stolove koji su napravljeni da vam pruže ugodan make-up i dovoljno mjesta za sav pribor. Većina njih uključuje i zrcalo, ako želite vidjeti i ogledala pojedinačno. Trebate više zaliha? Provjerite ponudu Kozmetike.

Konzolni stolovi također su dobri na terasi ili balkonu. Ako vam je potreban malo veći stol, pogledajte Klubske stolove. Tražite nešto što će držati vaš TV monitor? Pogledajte stalke za TV i stalke za monitore.

Preloader