Prikazujemo 1–30 od 53 rezultata

POMOĆNI STOL

Pomoćni stol, imate prazan prostor i ne znate što s njima?više

Dostupni su nam stolovi koje možete kombinirati po želji i veličini vaše sobe, također za odlaganje potrebnih stvari ili kao ukras. Pomoćni stolići su funkcionalni i često stilski komadi namještaja koji se nalaze u većini dnevnih soba. Kunete li u klasičniji, rustikalniji ili skandinavski stil, prostor upotpunite drvenim stolićem za kavu, dok će sljedbenici modernijeg dizajna više voljeti pomoćni stolić staklene površine i čistih linija. Pogledajte i ostali asortiman trosjeda, garnitura, fotelja i slično..

Pitanja koja biste si trebali postaviti prije nego što ga kupite.
Što mislite, što bi trebao biti razlog odabira stola za dnevni boravak? Trenutna inspiracija, preporuka prodavača ili činjenica da je dio stila koji želite u svojoj sobi? Naravno, nijedna od ovih opcija ne podržava odluku u kojoj ćete moći dugo uživati. Stolić za kavu vrlo je važan elegantan i funkcionalan element u uređenju dnevnog boravka. Pa si prije odabira određenog modela trebate postaviti barem tri pitanja (i odgovoriti na njih).

Prije nego otkrijemo koja su to pitanja, osvrnut ćemo se na najvažnije tipove stolića za kavu, koji se razlikuju po materijalu, dizajnu i posebnostima.

Preloader