Prikazujemo 1–32 od 1845 rezultata

PODUZETNIŠTVO

Poduzetništvo u svijetu vlada kao profesionalnost i izvrsnost koja se odražava na svim razinama. Kod nas je upravo ovaj odjel ono što pomno pruža opremi za poslovanje i industriju. U toj svrhi  možete pronaći proizvode za različite industrije.


Ako ste u industriji ljepote, možete pogledati u kategoriji  kozmetike i frizerstva. Naša ponuda također uključuje industrijsku opremu i proizvode za industrijsko skladištenje te proizvode za poljoprivredu. Što god radili, uredski namještaj i oprema će vam svakako dobro doći. Provjerite našu izvrsnost, ponudu u cijelosti.

Uredski materijal pomoći će u održavanju fokusa i kvaliteti rada. Uredski ormari i ormari za dokumente pomoći će u održavanju organizacije. Trebate ormare po sistemu ključ u ruke na svom radnom mjestu? Prikladni su za sve zgrade u kojima ljudi borave duže vrijeme, posebno ako njihov posao uključuje nošenje uniforme. Recimo za rad u kuhinji, trgovini ili proizvodnji. Također su prikladni i vrlo korisni za fitness i druge sportske centre. Možda vam treba sportska oprema?

Izložbene lutke

Ženski Maneken B

125,00 

Poduzetništvo

Zamka s 2 Vrata

93,51 

Auto djelovi i alati za automobile

Naslon za ruku za Audi A4 B6 B7

78,46