Prikazujemo 1–32 od 354 rezultata

AUTOMOBILSKA OPREMA

Današnjim tempom važno je da smo uvijek više


dobro pripremljeni za potrebne pokrete i zadatke. Automobilizam je danas dobro napravljen. Sa sigurnosnim sustavima vožnja je predvidljivija i pouzdanija. Također se mora osigurati redovito održavanje vozila. Zimi je također potrebno voditi računa o ispravnom dizajnu guma, a ponekad je potrebno dodati i lance za snijeg.


Tražite li moguće vozilo za druge svrhe osim vožnje po cesti, kao što su strojevi ili druga industrijska oprema? Provjerite dizala i viličare. Za sav pribor koji vam dobro dođe u mnogim radionicama, pogledajte Alat. Ova kategorija uključuje alate za različite zadatke, tako da je izbor širok. Brinete li sami o motoru svog automobila? Provjerite alat za motorno ulje. Kako bi vaša radionica ili garaža bila lijepo uređena, a alati organizirani, pobrinite se da pohranite i organizirate svoje alate. Kad je lijepo vrijeme, volite li biti aktivni vani, na svježem zraku? Nabavite si vrtnu šupu i mjesto gdje možete pohraniti alate i pribor koji često koristite vani.

Mladi ste vozač i konačno imate svoj automobil? Čuvajte ga kako bi vam dobro služio i da s njim nećete imati prevelikih problema. Ako ste imali pristup autu dok ste živjeli kod kuće, velika je šansa da su se vaši roditelji pobrinuli za njegovo održavanje ili vas podsjetili kada je potrebno da ga odnesete tehničaru. Kada se osamostalite, održavanje automobila postaje vaša odgovornost. Da, može biti skupo i dugotrajno, ali ulaganjem danas uštedjet ćete novac sutra.

Auto djelovi i alati za automobile

14-dijelni Set alata za ekstrakciju ležajeva

66,34 

Auto djelovi i alati za automobile

16 Dijelni Set za odvajanje ležajeva

91,56 

Auto djelovi i alati za automobile

2 kom Kabeli za Paljenje 1500 A

76,37 

Auto djelovi i alati za automobile

21-dijelni set utičnica za naplatke za BMW

117,34 

Auto djelovi i alati za automobile

23-dijelni set utičnica za naplatke za VAG

120,96 

Auto djelovi i alati za automobile

3-dijelni set za bezbojni popravak udubljenja

47,52