Prikazuje se 21 rezultat

ZNAKOVI SIGURNOSTI I UPOZORENJA

Znakovi sigurnosti i upozorenja,  kao znakovi koji se odnose više

na određeni objekt.
Dejavnost ili stanje i daje informaciju ili upute o osiguravanju sigurnosti i zdravlja pri djelu.
Znak je može napis, boja, svjetlosni znak, zvučni signal, govorna ili ročna komunikacija. U toj kategoriji ćete spoznati i oblik, boju i veličinu sigurnosnih znakova. Ter obveze delodajalcev u vezi s uporabom sigurnosnih znakova. Znakovi i oznake namijenjeni su zaštiti vašeg zdravlja i sigurnosti te zdravlja i sigurnosti ljudi, koji rade s vama i oko vas.

Imate privatno parkirno mjesto, ali ponekad vam se ne čini tako i nađete strani automobil unutra? Označite svoje mjesto i osigurajte mjesto koje će samo Vas čekati parkirnom barijerom za parkirališta ili parking barijerom. Jeste li se ikada našli na tom nevidljivom rubniku sa svojom gumom? Označite rubove reflektirajućom zaštitom rubova. Nije bitno radi li se o parkiralištu kod kuće ili na poslu, ponekad je dvorište na drugoj razini od prilaza ili ceste s koje skrećemo. Kako bi prilaz bio udoban i sačuvali gume, nabavite rubnjak za prilaz od gume. Ovo je također vrlo korisno za sve vlasnike invalidskih kolica, jer je takvim vozilima prijelaz iz jedne prostorije u drugu ponekad otežan ili čak nemoguć.

U slučaju gradnje potrebno je mjesto izgradnje označiti znakovima sigurnosti i upozorenja. Čunjevi dobro obavljaju posao označavanja. U građevinarstvu obično koristimo električne alate, što znači da kabeli uskoro mogu biti posvuda po podu. Kako biste spriječili istrošenost kabela ili čak izazivanje nezgoda, zaštitite ih na mjestima križanja zaštitom za kabele. Kako bi sve prošlo glatko, opremite se Građevinskom opremom.

Preloader