Prikazuje se svih 5 rezultata

GENERATORI

Generatori, pretvaraju mehaničku energiju u električnu više

i tako osiguravaju stalnu električnu struju kada ona nije dostupna putem električne mreže. Zbog svoje mobilnosti može se koristiti bilo gdje, samo je potrebna dovoljna količina goriva.
Generatori su pouzdan izvor električne energije za kuće za odmor, kamp prikolice i događanja na otvorenom. Izvrsni su za opskrbu električnom energijom prilikom nestanka struje u kućanstvu. Gotovo su neizostavan radni stroj za vatrogasce, spasioce i građevinske radnike. Električni generator/agregat pretvara mehaničku energiju u električnu i na taj način osigurava stalnu električnu struju kada se ne napaja preko električne mreže. Zbog svoje mobilnosti može se koristiti bilo gdje, samo je potrebna dovoljna količina goriva.

Generatori su pouzdan izvor električne energije za kuće za odmor, kamp prikolice i događanja na otvorenom. Izvrsni su za opskrbu električnom energijom prilikom nestanka struje u kućanstvu. Gotovo su neizostavan radni stroj za vatrogasce, spasioce i građevinske radnike. Pri odabiru je važna namjenska uporaba agregata. Benzinski agregati su kompaktniji i mobilniji, s ograničenim vremenom neprekidnog rada (za rad u kući, vrtu), dok su dizel agregati teži i robusniji te stoga prikladniji za dulja razdoblja rada (građevina, teški radovi, događanja na otvorenom). Potrošnja goriva manja je nego kod benzinskog agregata.

Također moramo obratiti pozornost na električni napon koji proizvodi generator. Generator napona 220-240V bit će dovoljan za većinu električnih radnih alata, za teške radne strojeve preporučujemo trofazni napon od 400V. Također je dobra ideja provjeriti razinu buke koju proizvodi jedinica tijekom rada. Za lakši transport pojedini modeli imaju ugrađene kotače, a preporučamo i nabavku utovarne rampe za lakši utovar na prikolicu ili gospodarsko vozilo.

Preloader