Prikazuje se svih 10 rezultata

ŠATOR ZA SKLADIŠTENJE

Šator za skladištenje, odaberite održive, energetski učinkovite šatore za skladištenje.više


Skladišni šatori s čeličnom ili aluminijskom konstrukcijom brzo su i pristupačno rješenje za sve što treba krov nad glavom.
Skladišni šatori služe za skladištenje proizvoda, opreme i strojeva. Konstrukcija je izrađena od pocinčanih čeličnih dijelova ili aluminija. Šator  ima veliki volumen i idealan je za skladištenje razne robe i predmeta.

Sve što pohranite bit će zaštićeno od loših vremenskih uvjeta. Konstrukciju karakterizira čvrst okvir izrađen od pocinčanih cijevi promjera cca 50 mm. Okvir se lako sastavlja. Zahvaljujući tome, šator se uz brzo rastavljanje može lako premjestiti na bilo koje mjesto.

Nova metoda skladištenja mnogih stvari za kampiranje. Uz pomoć cedra materijal se lako može pričvrstiti na vodilicu iznad prozora na stražnjoj strani vozila za odmor. Idealno mjesto za pohranu i zaštitu vaših bicikala i drugih predmeta za kampiranje od prljavštine i vremenskih prilika.

Za premještanje različitih materijala unutar i oko vašeg skladišta, opremite ga svom potrebnom industrijskom opremom. Kvalitetna dizala i viličari uvijek dobro dođu. Naravno, na prvom je mjestu osigurati sigurnost i dobrobit svih zaposlenika. Zaštitne rukavice su na prvom mjestu u ovakvom poslu. Uobičajeno je da se oni koji rade u skladištu presvlače na početku i na kraju posla. Osigurajte im odgovarajući broj ormara po sistemu ključ u ruke.

Preloader