Prikazujemo 1–32 od 803 rezultata

SPORTSKA OPREMA

Ako ste među ljudima koji su aktivni i vole provoditi odmor u prirodi, kod nas ćete pronaći širok izbor opreme za kampiranje i planinarenje. Kampirate li uz vodu, privući će vas vožnja čamcem i vodeni sportovi. Kod nas također možete pronaći širok izbor ovih proizvoda. Kako su košarka i nogomet još uvijek vrlo popularni sportovi, pobrinuli smo se i za ovo područje. Međutim, sve više ljudi shvaća da su vježbanje i fitnes načini održavanja dobrog zdravlja i dobrobiti. U tome će vam pomoći sportska oprema.

Želite li se pobrinuti za svoju izdržljivost i držati svoju težinu pod kontrolom? Nažalost, mnogi su kod kuće daleko od prirode, a odlazak u teretanu nije uvijek pri ruci. U takvom slučaju preporučamo kućni fitnes. Ne mora biti velik, ali je pravi za vas i sve koji će ga koristiti. U našoj ponudi možete birati između proizvoda za kardio trening, kardio opreme, možete odabrati klupe za vježbanje ili se odlučiti za dizanje utega.

Sportska oprema ima veliki asortiman proizvoda, ima i onih koji mogu dobro doći pri zabavi. Za druženje i zabavu kod kuće tu su kultni pikado i stolni nogomet, koje možete pronaći ovdje

Saonice su odlične za zimsku zabavu, možete pronaći standardne sanjke kao i one za utrke, pa je zimska zabava još zabavnija. Rekreacija na otvorenom je odlična jer ima bezbroj oblika i prikladna je za sva godišnja doba i uzraste. Ako odlučite ostati na otvorenom dulje od jednog popodneva, preporučamo da posjetite šatore kako zabava ne bi prebrzo završila.

Boks i borilačke vještine

2-Dijelni Set za Boks

337,11