Prikazujemo 1–32 od 261 rezultata

KAMPIRANJE

Kampiranje, za sve koji žele uživati ​​u prirodi više

više od samo jednog popodneva.
Opstanak u divljini ponekad je bio veliki izazov za populaciju. S razvojem tehnologije i modernizacijom gotovo cijelog svijeta, opstanak u prirodi za većinu ne predstavlja više nikakav izazov. Razlog tome je, međutim, što nam jednostavno ne treba. Međutim, kada imamo dobru opremu za to i spremni smo za izazove prirode, boravak u prirodi od nekoliko sati ili dana može biti pravi doživljaj! Kako biste bili stvarno dobro pripremljeni za izlete u prirodu kao što su kampiranje i planinarenje, dobro se opremite!

Odaberite veliki i prostran šator za sve koji idu s vama. Kako bi vam san bio ugodan i ujutro bili spremni za nove avanture, pobrinite se uz jastuke za spavanje. Također možete odabrati jastuke za spavanje. Vreće za spavanje pružaju odgovarajuću količinu topline. Kako biste se mogli opustiti tijekom dana, pogledajte ostalu ponudu  namještaja za kampiranje. Za sjedenje na otvorenom, međutim, pogledajte Outdoor deke.

Kampiranje i planinarenje još su zanimljiviji u kombinaciji s drugim aktivnostima. Volite li pucati ili loviti? Kampiranje je idealna prilika za to. Provjerite opremu za lov i streljaštvo. Ne morate nikoga ozlijediti dok koristite mete za gađanje. Želite li na večeru? Ribarstvo. Kampirate li možda uz more ili veliku rijeku? Provjerite ponudu Sportske opreme za vodene sportove.

Idete li kampirati na more s cijelom obitelji? Imate li sve za svoje mališane? Hoće li put do plaže biti malo duži i trebat će vam kolica? Provjerite ponudu Za djecu.

Prijenosni tuševi i ograde za privatnost

Prigodni šator za tuširanje plavi

63,68