Prikazuje se svih 5 rezultata

PRIBOR ZA JELO ZA KAMPIRANJE

Putna posuda za vodu, kampiranje ili putovanja jednostavno nije moguća bez dodataka i posuda. više

U našoj ponudi možete pronaći sklopivo, lagano i izuzetno praktično posuđe i pribor.
Na taj način neće zauzimati previše mjesta u ruksaku ili kamperu, a kuhanje će i dalje biti jednostavno i zadovoljno. Većina posuđa za kuhanje može lako spremiti plinski uložak ili plamenik. Ne zaboravite šator za kampiranje i ostale potrepštine za kampiranje.

Kuhanje na kampiranju poseban je doživljaj, a uz odgovarajuću opremu može postati i brzo i jednostavno. Za to su najprikladniji i najkorisniji posebni sklopivi ormarići u koje stavljate posuđe i sve ostalo što vam je potrebno za kuhanje i pripremu hrane, a gornju površinu ormarića koristite kao radnu površinu na kojoj možete rezati, sjeckati, miješati ili jednostavno postavite , koji trenutno ne koristite.

Dovoljno snažna rashladna torba ili čak hladnjak, štednjak ili veća površina za kuhanje pružaju veću udobnost, a za bolji san počastite se posebnim jastukom na napuhavanje. Može biti samonapuhavajuća što znači da s njom ne morate dodatno raditi, a za napuhavanje možete koristiti i razne ručne ili električne tlačne pumpe.

Za ugodno kampiranje uz osnovnu opremu potreban vam je i dovoljno velik stol te udobne stolice koje možete opremiti i posebnim sjenilom kako vas sunce ne bi ometalo dok čitate ili ljenčarite na plaži. Takav suncobran možete postaviti i na ležaljku, što omogućuje još veći užitak na odmoru. Odaberite sklopivu opremu koju ćete lako pospremiti u automobil, a pritom vam neće zauzimati previše mjesta kod kuće.

Preloader